Tiedotteet

Nurmijärven Yleisurheilu on päivittänyt 17.2.2022 tietosuojaselostettaan 

Nurmijärven Yleisurheilu vaihtaa jäsen-, tapahtumarekisterikseen myClub-sovelluksen kevään 2022 aikana ja toimihenkilörekisteriksi myClubin vuoden 2022 aikana. Nykyiset jäsen- ja tapahtumarekisterit siirretään Yleisurheilurekisteristä myClubiin alkaen 17.2. ja toimihenkilörekisteri siirretään Microsoft 365 -palvelusta myClubiin asteittain vuoden 2022 aikana.

Uusi rekisterisovellus on osa seuran uutta toiminnanohjausjärjestelmää, joka mahdollistaa tietojen turvallisemman käsittelyn ja käsittelyn oikeuksien paremman hallinnan. MyClub korvaa Yleisurheilurekisterin lisäksi Nimenhuudon ja pikaviestisovellukset harjoitusten ja tapahtumien aika-, paikka- ja läsnäolotietojen välittämisessä ja tallentamisessa, sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Henkilötietojen rekisteristä toiseen siirtymän yhteydessä perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun. Rekisteröidyillä säilyvät heidän lain mukaiset oikeutensa tietojensa tarkastamiseen, oikaisemiseen ja poistamiseen, huomioiden rekisterinpitäjän lakisääteiset velvollisuudet tietojen säilyttämiseen.

Tietosuojaselosteen päivitys ei vaadi toimenpiteitä rekisteröidyiltä.

Lisätietoja tietosuojaselosteen muutoksesta saa sähköpostit osoitteesta tietosuoja@nyu.fi