Muu toiminta

Urheilukoululaiset mukaan kunniakierrokselle

NYU järjestää perinteisen kunniakierrostapahtuman Klaukkalan urheilukentällä tiistaina 21.5.2013 klo 18 alkaen.

Mikäli haluat tulla mukaan ja sinulta puuttuu keräyslista, niin ei hätää. Voit kysellä tukijat valmiiksi ja täytellä keräyslistan Klaukkalan urheilukentällä, missä listoja vielä jaossa. Keräystä voi jatkaa myös tapahtuman jälkeen toimittamalla lisätukijat jälkikäteen Lauri Laineelle.

Tänä vuonna NYU:n tavoitteena on saada hyvien kunniakierroskerääjien lisäksi tapahtumaan mukaan laajalla rintamalla seuran nuoret urheilijat ja urheilukoululaiset. Kunniakierros on tänä vuonna osa urheilukoulua ja mukaan voi tulla sekä lapset että vanhemmat liikkumaan ja nauttimaan keväisestä ulkoilutapahtumasta.

Alkuun on luvassa yhteisverryttely ja sen jälkeen urheilukoululaisten välinen leikkimielinen sukkulaviesti, missä osallistujat palkitaan pienellä osallistumispalkinnolla. Tämän jälkeen on vuorossa varsinainen kunniakierros, missä osallistuja kiertävät kenttää ympäri tunnin ajan joko juosten tai kävellen. Urheilukoululaiset voivat muutaman verryttelykierroksen jälkeen osallistua kentällä järjestettävään urheilukouluun lajikokeilujen nimissä. Myös uudet tulokkaat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Lisätietoa kunniakerroksesta täällä