Ajankohtaista

Pm-maastojuoksukilpailut juostiin menneenä viikonloppuna Lohjalla

Koleasta säästä huolimatta paikalle oli kertynyt yli 200 juoksijaa. Nurmijärven Yleisurheilun väreissä pm-mitaleista oli taistelemassa vajaa 30 urheilijaa.Tälläkään kertaa Nurmijärven Yleisurheilun kilpailijat eivät tarvinneet poistua ilman mitaleita. Henkilökohtaisia mitaleita saatiin kotiin viemisiksi yhteensä kuusi kappaletta, joista kultaa kaksi, hopeaa kaksi ja pronssia kaksi. Pm-maastoissa kilpailtiin myös joukkuekilpailuissa, joista Nurmijärven yleisurheilu nappasi kolme joukkuemitalia, yhden kultaisen ja kaksi pronssia.

P13-sarjassa 2000 metrillä ylivoimaiseen mestaruuteen juoksi Matias Meriläinen loistavalla ajalla 7.09,70. Hyvää kevätkuntoa osoitti myös Aapo Virolainen juosten hopealle ajalla 8.08,80.
M17 neljällä kilometrillä Oskari Lehtonen kiri hienosti pronssille 15.12,40.
T15-sarjan 3000 metrillä Nurmijärvelle saatiin kaksoisvoitto, kun Ida Andersson juoksi voittoon ajalla 13.06,00 ja hopealle Pinja Porokari 14.12,60.
N17 neljällä kilometrillä Tiina Rinnekari juoksi pronssia ajalla 22.22,50.

Joukkuemitalit saatiin sarjoista: P9 pronssia (Eemil Laine, Elias Enckell, Leevi Leskelä), P13 kultaa (Matias Meriläinen, Aapo Virolainen, Oliver Alakörkkö), T14 pronssia (Sanni Pajasmaa, Sara Ohlström, Vilma Ahola).

Maastokilpailut ovat erinomainen mahdollisuus testata kevätkuntoa, oli omana päälajina sitten kestävyysjuoksu tai moukarinheitto. Olikin mukava nähdä, että kisapaikalle oli saapunut seurastamme monen lajin osaajia. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän kilpailuja.