Kilpailutoiminta

Kilpaileminen on hyvää vastapainoa harjoittelulle ja hyvä tapa mitata omaa kehittymistä. Nurmijärven Yleisurheilu järjestää ulkoratakaudella omia kilpailuja lapsille ja nuorille ja muutamia kilpailuja myös vanhempien nuorten ja yleisessä sarjassa. Seuramme urheilijat kaikista ikäluokista osallistuvat myös aktiivisesti muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin, osa kansainvälisiä kilpakenttiä myöten. 

Vuonna 2021 uutta on rankingin ja seuran mestaruuscupin jääminen historiaan tehden tilaa uudelle Nurmijärven sähkön tukemalle Tuulivoima-liigalle. Heinäkuun Klaukkala Games on myös uusi tulokas ja aloittaa kilpailukalenterin heinäkuun Games-viikonloppujen sarjan. Myös kevään ja syksyn moukarikisat ovat uudistuneet. Uuden nimikkosponsorin myötä kilpailun sarjoja on tarkistettu ja junioriheittäjille on lisätty kilpailukalenteriin aivan oma moukari kisa harjoituskauden loppuun.

Vuosi 2021 on myös Klaukkalan punaisen värisen urheilukentän jäähyväisvuosi nykyisessä asussaan. Elokuun Seuracupin piirikisojen jälkeen kenttä menee remonttiin ja kentälle palataan kilpailujen ja harjoitusten muodossa vasta seuraavan kauden alussa. Kilpailukausi ei kuitenkaan lopu tähän, vaan nuoremmat jatkavat kisoja Parkkimäessä, SM-ikäisten keskittyessä SM-kisoihin.

Viime vuodelta tuttuun tapaan, olemme vieneet myös kaikki kilpailut kilpailukalenteriin, josta siis löydät kaikki Suomen yleisurheilukilpailut ja myös paljon tietoa kilpailuista: sarjat, lajit, aikataulut, muut ilmoittautuneet sekä sähköisen ilmoittautumismahdollisuuden. Näin haluamme opastaa ja kannustaa jokaista tutustumaan kilpailukalenteriin ja oppimaan miten sitä kautta hankitaan tietoa kilpailuista ja ilmoittaudutaan niiihin. Kesäkauden kilpailut julkaistaan kilpailukalenterissa maaliskuussa.

Näiltä sivuilta löydät koottuna. kakki

Eikä unohdeta Youth Athletic Gamesiä (YAG) kesäkuussa. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

Sähköinen kilpailukalenteri: www.kilpailukalenteri.fi