Ajankohtaista

Aktiiviset kilpailijat Tuulisähkö-liigan kärkisijoilla

Tuulisähkö-liigan tilanne on päivitetty 30.5. Liigaa johtaa kesän korvalla Lotta Parviainen. Lotta on ehtinyt kerätä kevään aikana jo 154,5 pistettä, millä hän vain reilun 50 pisteen päässä viime vuoden ennätyksestää,. Pisteet ovat kertyneet suurimmaksi osaksi runsaasta kilpailemisesta ja hyvästä menestyksestä kevään pm-kilpailuissa. Viimeisen viikon aikana myös tulospisteiden sarakkeeseen on alkanut tipahdella pisteitä.

Lotan takana on erittäin tiukkaa, sillä seuraavat viisi kilpailijaa mahtuu 10 pisteen sisään. Toukokuun lopun liigatilanteet niin yleiskilpailussa kuin sarjakohtaisissa kilpailuissakin voi tarkistaa Pistetilanne 2022 - sivulta.

Kesäkausi muuttaa pistetilannetta vielä moneen otteeseen. Ennen elokuun loppupuolta tulospisteiden kartuttaminen tulee olemaan useimpien tärkein pisteiden kartuttaja. Pisteitä voi kartuttaa kaikista oman sarjan virallilisista lajeista saavuttamalla Taitomerkkirajat -tulostaulukon rajatuloksia.

Viime vuonna Tuulisähkö-liigan osallistumissuorituksia tuli koko vuoden aikana 878 kappaletta. Tänä vuonna on jo toukokuun lopussa kertynyt 394 osanottosuoritusta, mikä antaa odottaa 1000 suorituksen rikkoontumista kauden loppuun mennessä. Kun vuonna 2021 25 urheilijaa ylsi vähintään 15 lajiosanottoon (aktiivisuuspalkinnon raja), niin tällä hetkellä 38 urheilijaa on jo vähintään viidessä lajiosanotossa. Kun esim. pelkästään pm-junnut -kilpailusta on mahdollisuus saada jopa 6 osanottomerkintää, niin odotusarvo on, että aktiivisuuspokaaleja jaetaan tämän vuoden palkintogaalassa huomattavasti viimevuotista enemmän.

Tulospisteitä voi kartuttaa kaikisa virallisissa kilpailuissa ja osanotto-/sijoituspisteiden kerääminen jatkuu juhannuksen jälkeen 27.6. kesäkuun Tuulisähkö-liiga -kilpailussa. Kaikki Tuulisähkö-liigan pisteitä kartuttavat kilpailut löytyvät Liiga-logolla merkittynä Omat-kilpailut, pm- ja am-kilpailut ja SM-kilpaOnnea kaikille pisteiden mestästykseen. ilut -sivuilta.

Onnea pisteiden mestästykseen.