Ajankohtaista

9-15 -vuotiaiden pm-maastojuoksut Porvoossa 3.5.

Muistathan ilmoittautua ajoissa pm-maastoihin, jotka kilpaillaan Porvoossa tiistaina 3.5. klo 18.00 alkaen.
Kilpailusta löytyy sarjoja 9-15-vuotiaille. 8-vuotiaat ja nuoremmat voivat ilmoittautua 9-vuotiaiden sarjaan. Pm-maastoissa on myös joukkuekilpailu (3 kilpailijaa/joukkue/sarja, useampikin joukkue sallitaan/sarja/seura), joten toivomme mukaan juoksijoita sankoin joukoin matalalla kynnyksellä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot kilpailusta kilpailukalenteri.fi:stä. Nurmijärven Yleisurheilu maksaa kaikkien 30.4. mennnessä ilmoittautuneiden urheilijoidensa osallistumismaksut. Jälki-ilmoittautumisesta koituvat kulut ovat omakustanteisia.

Kilpailuun liittyvät tiedustelut: Outi Ukonmaanho-Leinonen (joukkueenjohtaja) ,outi.ukonmaanaho-leinonen(at)nyu.fi, 044 262 7500

Yleisurheilulisenssi:
Kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevaa yleisurheilulisenssiä. Mikäli nimeäsi ei löydy kilpailukelenterista seuran listalta, niin lisenssisi ei ole voimassa. Kesän 2022 yleisurheilukouluihin ilmoittautuneille, jotka eivät ole olleet mukana talven toiminnassa, hankitaan lisenssi perjantaina 29.4. aamupäivällä.
Lisenssi tulee voimaan välittömästii ja näkyy kilpailukalenterissa pienellä viiveellä. Mikäli olet ilmottautunut Yleisurheilukouluun myClubin kautta lähiaikoina, niin tarkista, että lisätiedoistasi löytyy henkilötunnuksen loppuosa. Täydellinen henkilötunnus tarvitaan yksilölliseen tunnistamiseen lisenssin ja siihen kuuluvan Sporttiturva-vakuutuksen osalta.

Lisenssiä koskevat tiedustelut: Lassi Korhonen 040 709 6037