Ajankohtaista

Aluemestaruuskilpailuista 4 moukarimitalia

Miesten ja naisten Eteläisen ja Kaakkoisen alueen mestaruuskilpailut järjestettiin tiistaina ja keskiviikkona 17.-18.8. Espoon Leppävaarassa.

Tuore 22-vuotiaiden SM-pronssimitalisti Kimi Rinnekari voitti miesten moukarinheiton ennätyksellään 58,27 ja tarrasi samalla vahvasti kiinni rankingpaikkaan Kalevan kisoihin. Oskari Kaarila otto pronssia heitettyään 52,46.

Myös naisten moukarissa Rinnekarit juhlivat, sillä Tiina voitti kilpailun tuloksella 57,91 ja Heli oli toinen heitettyään 54,56. Illan ainoa mitaleitta jäänyt Rinnekari oli Kati, joka kuitenkin heitti kauden parhaallaan 50,71 neljänneksi ja iski samalla jalkansa ovenrakoon taistelussa viimeisistä paikoista Kalevan kisoihin. Kilpailun neljäs nurmijärveläinen oli Oona Ketomäki, joka heitti kauden parhaansa 44,76.

Vasta 17-vuotias Mikko Huhta heitti kiekossa oman ennätyksensä 38,63 ja sijoittui viidenneksi.

Naisten 800 metrillä Ida Andersson juoksi kuudenneksi ajalla 2.26,33 ja 400 metrillä hän paransi ennätyksensä lukemiin 63,24. 100 metrin alkuerissä Sirpa Malmström juoksi ajan 13,65.