Ajankohtaista

Pohjola Seuracup piirikilpailun 2.osakilpailu
Nummela 10.8.2021Ohjeita urheilijoille ja huoltajille                           

Kenttä ja järjestelyt

Kilpailu järjestetään Nummelan urheilukentällä Vihdissä (osoite Kuoppanummentie 2, Nummela).

Järjestävä seura on Nurmijärven Yleisurheilu, jonka oma kenttä on remontissa. On hieman haastavaa järjestää kilpailu vieraalla kentällä, joten toivomme osallistuvilta seuroilta ja urheilijoilta ymmärrystä ja tarvittaessa myös apua, jos paikan päällä on ongelmia. Vihdin Viesti on mukana järjestelyissä, mistä suuret kiitokset.

Ilmoittautumisten muutokset

Ilmoittautumisaika on päättynyt ja eräjaot tehdään niiden perusteella. Mahdollisista muutoksista on oltava yhteydessä Janne Edelmaniin (p. 050 486 9571).

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee kuuluttamossa.
Kilpailutoimisto avautuu klo 16.00 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroita käytetään kävelyissä, 800m juoksuissa ja pitkissä viesteissä. Kilpailunumerot jaetaan seuroittain kirjekuoressa kilpailutoimistossa. Seuran vastuulla on jakaa numerot joukkueille ja huolehtia, että kaikilla urheilijoilla on numero, kun kilpailu alkaa.

Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos!

Osanoton varmistus

Osanoton varmistusta ei erikseen tehdä. Kenttälajeissa osallistuminen vahvistetaan lajisihteerille ennen kilpailun alkua.

Viestijoukkueiden kokoonpanot ja juoksujärjestys on vahvistettava viimeistään 90 minuuttia ennen aikataulun mukaista kilpailun alkua. Vahvistaminen tehdään viestijoukkueen ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin saadun linkin avulla.

Suorituspaikat ja turvallisuus

Moukari heitetään nurmelle kentän moukarihäkistä. Keihäs heitetään etukaarteen päädystä. Pitkät heitot suoritetaan siten, että heiton aikana ei ole suorituksia takasuoralla. Koska luvassa on jälleen hirmukaaria, nurmella ei ole turvallista liikkua.

Kuulapaikka on 100m lähtöpaikan lähellä takakaarteessa. Pituus ja kolmiloikka hypätään etusuoralla kohti 100m lähtöpaikkaa olevaan hyppypaikkaan.

Korkeus ja seiväs hypätään etukaarteen päädyssä.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna. Seuran paras urheilija kussakin sarjassa/lajissa kerryttää pisteitä seuracupiin.
Heitoissa ja pituussuuntaisissa hypyissä on kaikilla osallistujilla 4 suoritusta.

Valmentajat, huoltajat ja ohjaajat

Kilpailun sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat on varattu kilpailijoille. Muiden henkilöiden tulee olla kentän katsomossa, jotta urheilijat voivat keskittyä suoritukseensa ja kilpailut voidaan suorittaa ilman häiriöitä.
Kannustaminen on sallittua, mutta juoksijoita ei saa kirittää eli heidän rinnallaan ei saa juosta.

Toimitsijoiden antamia ohjeita sijoittumisesta kentällä on noudatettava.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle seuralle välittömästi viimeisen lajin jälkeen, kun tulokset on julkaistu ja pisteet ovat päivittyneet Tuloslista.comin pistelaskuriin. Pyydämme seuroja jäämään paikalle palkintojen jaon ajaksi.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä sekä tapahtumassa Seuracupin piirikisaohjeistusta.

Tiedustelut
Kilpailun johtaja Jukka Leskelä, p. 0505937233, jukka.leskela@energia.fi