Ajankohtaista

Seurakisa 2 torstaina 10.6.2021
(5-7-vuotiaille / 2014 ja myöhemmin syntyneet)

Torstaina 10.6. kilpaillaan jälleen seurak isoissa Klaukkalan kentällä. Seurakisat ovat matalan kynnyksen kisoja, joissa on tarkoituksena oppia kilpailuihin kuuluvia asioita. Seurakisoista voit lukea lisää NYU:n seurakisasivuilta.

Ohjelmassa on 40 metrin juoksu ja pallonheitto. Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailukalenteri.fi:n kautta viimeistään keskiviikkona 9.6.  

Seurakisaan osallistuvat kokoontuvat klo 17.00 Klaukkalan kentän katsomossa pääportista tultaessa vasemmalla puolella. Eri-ikäisille on merkitty katsomosta omat lohkot.

Seuran ohjaajat ottavat osallistujat mukaansa katsomosta ja opastavat heitä alkuverryttelyssä ja lajipaikoilla. Nimetyt ohjaajat ovat kilpailijoiden ja toimitsijoiden lisäksi ainoita, jotka voivat liikkua kenttäalueella.

Kaikille kilpailuun osallistujille jaetaan osallistumispalkinto yhteisesti noin klo 18.45.

Hyvät vanhemmat:
Yleisurheilukilpailussa tarvitaan kymmeniä toimitsijoita. Useimmat tehtävät ovat helppoja ja perehdytys tapahtuu kentällä ennen kilpailua. Mikäli olet tulossa paikalle, niin toivomme, että voit myös ottaa vastaan toimitsijatehtävän. Ilmoittauduthan seurakisan toimitsijaksi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen elina.paananen@nyu.fi. Otsikoksi voit laittaa: toimitsijaksi.

Tiedustelut Elina Paananen 040-5636864

 

Heitto- ja hyppykisa1 torstaina 10.6.2021
(8-13-vuotiaille / 2013 ja aikaisemmin syntyneille)

Heitto- ja hyppykisat ovat osa NYU:n Tuulisähkö-liigaa. Kisasta jaetaan liigan osallistumis-, sijoitus- ja tulospisteitä.

Kilpailun lajit on nähtävissä kilpailukalenteri.fi:ssä. Samassa paikassa tapahtuu myös kilpailuun ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 8.6. Ilmoittautuminen on seuran jäsenille maksutonta, mutta jälki-ilmoittautumisesta joutuu maksamaan erillisen jälki-ilmoittautumismaksun. Ilmoittauduthan siis ajoissa, vaikka heti!

Heitto- ja hyppykisaan osallistuvat kokoontuvat klo 17.00 Klaukkalan kentän katsomossa pääportista tultaessa oikealle puolella. Eri-ikäisille on merkitty katsomosta omat lohkot.

Seuran ohjaajat ottavat osallistujat mukaansa katsomosta ja opastavat heitä kilpailunumeron haussa ja alkuverryttelyssä. Kilpailupaikoilla toimitsijat ohjeistavat kilpailuun liittyvissä asioissa. Myös juoksurataa kiertävän aidan ulkopuolella olevilta ohjaajilta saat vinkkejä kilpailusuorituksiin. Kenttäalueelle saavat mennä vain kilpailijat ja toimitsijat.

Kaikille kilpailuun osallistujille jaetaan osallistumispalkinto viimeisen lajin jälkeen.

Hyvät vanhemmat:
Yleisurheilukilpailussa tarvitaan kymmeniä toimitsijoita. Useimmat tehtävät ovat helppoja ja perehdytys tapahtuu kentällä ennen kilpailua. Mikäli olet tulossa paikalle, niin toivomme, että voit myös ottaa vastaan toimitsijatehtävän. Ilmoittauduthan heitto- ja hyppykisan toimitsijaksi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen anna.havanto@nyu.fi. Otsikoksi voit laittaa: toimitsijaksi.

Tiedustelut Anna Havanto 040 763 8661

 

Maakuntaviestit sunnuntaina 13.6.2021
(9-15-vuotiaiden sarjat / 2006-syntyneet ja nuoremmat)

Pm-junnuviestit sarjoissa 9-15-vuotta piti kilpailla 13.6. Klaukkalan kentällä, mutta Uudenmaan Yleisurheilu siirsi kilpailut myöhempään ajankohtaan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin koronasuositusten vuoksi.

Nurmijärven Yleisurheilu järjestää pm-viestien tilalla maakuntaviestit, joka on avoin kilpailu myös muiden piirien joukkueille. Kilpailut käydään samalla kilpailuohjelmalla kuin pm-junnuviestit sillä erotuksella, että 9-vuotiaiden sukkulaviestin tilalla on P9 ja T9 4x50 m viesti. Myös P/T15 4x800 m on poistettu ohjelmasta.

Viestijoukkueet kootaan alkuviikon harjoituksissa, joissa myös viestien vaihtoja harjoitellaan. Nimestään huolimatta kilpailussa on matala osallistumiskynnys ja se sopii varmasti kaikille. Viestien ilmoittautuminen hoidetaan seuran toimesta.

Kilpailun aikana jokaisella joukkueella on nimetty ohjaaja/valmentaja, joka vastaa joukkueen toiminnasta koko kilpailun ajan.

Viestien lisäksi sunnuntaina 13.6. on mahdollisuus kilpailla myös yhdessä hyppy- tai juoksulajissa. Niihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi:n kautta viimeistään perjantaina 10.6. Ilmoittautuminen on seuran jäsenille maksutonta, mutta jälki-ilmoittautumisesta joutuu maksamaan erillisen jälki-ilmoittautumismaksun. Ilmoittauduthan siis ajoissa, vaikka heti!

Hyvät vanhemmat:
Tässäkin kilpailussa tarvitaan kymmeniä toimitsijoita. Useimmat tehtävät ovat helppoja ja perehdytys tapahtuu kentällä ennen kilpailua. Mikäli olet tulossa paikalle, niin toivomme, että voit myös ottaa vastaan toimitsijatehtävän. Ilmoittauduthan heitto- ja hyppykisan toimitsijaksi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen lassi.korhonen@nyu.fi. Otsikoksi voit laittaa: toimitsijaksi.

Tiedustelut Lassi Korhonen 040 709 6037