Ajankohtaista

YAG järjestetään Klaukkalan urheilukentällä 2023

Suomen Urheiluliitto on päättänyt, että vuoden 2023 Youth Athletics Games -tapahtuma järjestetään Nurmijärven Klaukkalassa. Nurmijärven Yleisurheilu haki kisojen järjestelyoikeutta yhdessä Keski-Uudenmaan Yleisurheilun, Vantaan Salamien ja Vihdin Viestin kanssa.

YAG on Suomen suurin nuorisoyleisurheilukilpailu, johon osallistuu noin kaksi tuhatta 9-17-vuotiasta yleisurheilijaa. Kisoissa on runsaan kotimaisen osallistujakaartin lisäksi nähty vuosittain myös kansainvälisiä vieraita ja Nurmijärven sijainti antaa mahdollisuuden lisätä ulkomaisten kilpailijoiden määrää.

NYU:n urheilijat ovat viime vuosina osallistuneet aktiivisesti YAG:iin. Menestys on ollut erittäin hyvää, sillä edellisen YAG:n seurakilpailussa NYU oli peräti seitsemännellä sijalla.

YAG:n järjestäminen tulee olemaan kova ponnistus, mutta samalla hieno kokemus kaikille järjestelyihin osallistuville. Tarkoituksenamme on noin 500 vapaaehtoisen avulla tehdä kaikille osallistujille ikimuistettava kokemus ja samalla merkkipylväs tuleville järjestäjille, sanoo NYU:n kilpailuvastaava Janne Edelman.

Vuoden 2021 YAG järjestetään Lappeenrannassa ja ilmoittautumisen ensimmäinen hintaporras päättyy tänään 10.5. YAG:n kotisivuilta voit lukea lisää tapahtumasta.