Ajankohtaista

Nurmijärven Sähkö NYU:n yhteistyökumppaniksi

Nurmijärven Yleisurheilu ja Nurmijärven Sähkö Oy ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Nurmijärven Yleisurheilun uusi kilpailuformaatti saa nimen Tuulisähkö-liiga.

Tuulisähkö-liiga on 9-15-vuotiaille seuran jäsenille tarkoitettu koko yleisurheiluvuoden pituinen kilpailu, jossa ratkaisevat aktiivisuus, monipuolisuus, tulokset ja sijoitukset monissa eri kilpailuissa kauden aikana.

– Olemme iloisia, että voimme tehdä yhteistyötä paikallisen urheiluseurakentän kanssa ja samalla osaltamme olla tukemassa lasten ja nuorten tärkeää liikuntaharrastusta Nurmijärvellä. Tuulisähkö-liigassa energia yhdistyy sekä liigan nimessä että yleisurheilutoiminnassa saumattomasti, kommentoi yhteistyötä Kimmo Toivonen Nurmijärven Sähköstä.

– On todella hienoa, että paikallinen energiayhtiömme on varsinkin tänä yhdistyksille vaikeana aikana mukana tukemassa toimintaamme, iloitsee sopimuksen syntymistä Nurmijärven Yleisurheilun puheenjohtaja Markus Lehtonen

Tuulisähkö-liiga yhdistää rankingin ja seuranmestaruuscupin

Vuodesta 1985 kilpailu Ranking-kilpailu jää 36 vuoden jälkeen historiaan ja osa rankingin ideasta yhdistetään uuteen Tuulisähkö-liigaan. Samoin 10 vuoden ajan kilpailtu seuranmestaruuscup sulautuu osaksi uutta liigaa.

Rankingin ja seuranmestaruuscupin pistelaskuun verrattuna Tuulisähkö-liigan pistelaskusta on tehty monipuolisempi ja oikeudenmukaisempi. Pisteisiin lasketaan erilaisten mestaruuskilpailujen sijoitusten lisäksi myös tuloksista kertyviä pisteitä. Koska tavoitteena on urheilla monipuolisesti, niin siitä myös palkitaan liigan pistelaskussa.

Kauden päättävässä palkintogaalassa tullaan palkitsemaan liigan parhaita sekä sarjoittain että kaikki ikäluokat yhdistävässä kokonaiskilpailussa.