Ajankohtaista

Kuortaneella 22,19,17-vuotiaiden SM-hallikisat

Kauden alusta Nurmijärven yleisurheilua edustanut Maria Kytölä hyppäsi seipäässä N22-sarjassa hienosti hopealle tuloksella 380. Maria yritti kolmesti ennätyskorkeudesta 390, mutta tällä kertaa se ei vielä ihan mennyt. Kisa oli tiukka ja Maria hallitsi hienosti hermonsa.

Erin Karjalahti juoksi N17-sarjan 60 metrillä alkueristä välieriin ennätyksellä 8,04. Välierissä Erin juoksi 8,08 ja oli 13.  Sunnuntaina Erin juoksi N17-sarjan 300 metrillä kuudenneksi ajalla 41,81. 300 metrille osallistui 36 nuorta naista, joten sijoitus oli hieno vaikka lievä pettymys itse juoksijalle. Erinin hallikausi on ollut onnistunut ja ennätykset ovat rikkoutuneet kaikissa lajeissa, joissa hän on kisannut. Seuraavaksi Erin osallistuu SM-halliotteluihin 4.3.18.

Oskari Lehtonen juoksi M22-sarjan 60 metrin alkuerissä ajan 6,99 ja selvisi hienosti välieriin. Välierissä hän juoksi ajan 7,03 ja pääsi finaaliin. Oskari jätti kuitenkin varatoimenpiteenä finaalin juoksematta, koska takareidessä tuntui pientä kireyttä.