Ajankohtaista

Lehtoselle kultaa SM-kisojen 100m:llä

19-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisat pidetään viikonloppuna Savonlinnassa. Oskari Lehtonen juoksi 100 metrillä kultaa ajalla 10,88. Oskari hallitsi juoksua alkueristä lähtien ja juoksi päivän nopeimman juoksunsa välierissä. Ajalla 10,74 hän olisi parantanut ennätystään ja seuraennätystä muutaman viikon takaisesta  0,08 sekunttia. Valitettavsti vain myötätuulta oli liikaa, + 4.3.

Toisena kisapäivänä Tiina Rinnekari heitti moukaria 58,43 sijoittuen toiseksi Kauhajoen Suvi Koskisen jälkeen. Suvin tulos oli 61,77.

Oskari Lehtonen jatkai mitalien metsästystä 200 metrillä, jonka alkuerissä hän oli nopein, tulos 22,16. Loppukilpailussa Oskarin ajaksi tuli 21,67 ja sillä hän nappasi toisen kultamitalin.

Seuraa tulospalvelua täältä

22-vuotiaiden SM-kisat kisataan Lahdessa. Siellä NYU:tä edustavat Severi Aalto keihäässä ja Rinnekarin sisaruksista Heli moukarissa.

Severi sijoittui lauantaina keihään karsinnassa kahdeksanneksi (8.) tuloksella 64,07. Karsinnan voitti Raaseporin Teo Takala tuloksella 70,40, toiseksi tuli Jami Kinnunen, Äänekoski ja kolmanneksi Toni Kuusela, Alajärvi. Sunnuntain loppukilpailussa Severi paransi sijoitustaan ollen kolmas seuran M22 sarjan seuraennätystuloksella 70,05. Kilpailun voitti Toni Kuusela.

Helin sijoitus oli kolmas tuloksella 57,74. Heliä paremmin heittivät Iga Linna Riihimäeltä (67,40) ja Milja Jylhänniska (61,27) Pudasjärveltä.

Lahden tuloksia voit seurata tulospalvelusta.