Ajankohtaista

Mitalisadetta Nurmijärvelle SM-kisoista

Nuorten SM-kisat alkoivat  perjantaina 22.8.14. Raisiossa kisataan 14-15-vuotiaiden sarjassa ja Kotkassa 16-17- vuotiaissa.

Perjantain 22.8. tuloksia

Jo ensimmäisenä päivänä NYU:n nuoret onnistuivat kisassa hyvin.

Raisiossa Kati Rinnekari ponnisti jaetulle hopealle T15 seiväshypyssä. Katin tulos oli 335. Oliver Alakörkkö pinkoi pronssille P14 sarjan 300 metrin aitajuoksussa ajalla 42,63

Tänä iltana juoksevat vielä Kotkassa loppukilpailuissa Pinja Porokari 400 metrillä ja Oskari Lehtonen 100 metrillä. Oskari oli alkuerissä nopein, joten  voimme odottaa häneltäkin hyvää tulosta loppukilpailussa.

Tulokset tulevat viiveellä SM-kisojen omille sivuille, päivitämme Maaritilta tekstiviestillä tulevat tiedot heti tälle omalle sivulle.

Klo 20.00: Oskari Lehtonen voitti kultaa M17 100 m:llä ajalla 11,12 ja Pinja Porokari oli viides N16 400 metrillä omalla ennätyksellään 1.00,93

Onnea nuorilla urheilijoille!

Lauantain 23.8. tuloksia

Kotka: Minja Nurminen heitti N16-sarjassa moukaria 7. pisimmälle tulosksella 47,96. Oskari Lehtonen jatkoi hyviä suorituksi kipaisten 200 metrillä itsensä huomiseen loppukilpailuun parhaalla ajalla 22,76. Oskarin juoksu oli rennon ja helpon näköistä. Eiköhän sieltä mitalia huomennakin Oskarin kotiintuomiseksi irtoa. Myös Pinja Porokari selvitti tiensä satasen aitojen finaaliin omalla ennätyksellään 15,38. Pinja oli alkuerien kuudenneksi nopein.

Finaalissa Pinja sijoittui seitsemänneksi, aika 15,55.

Raisio: Kati Rinnekari jatkoi hyviä suorituksia tullen moukarissa neljänneksi tuloksella 46,26.

Sunnuntain 24.8. tuloksia

Upea ja menestyksekäs viikonloppu huipentuu tänään finaaleihin. NYU:n nuoret miehet, Oliver Raisiossa ja Oskari Kotkassa,juoksevat molemmat finaaleissa.

Oliver juoksi 300m alkuerissä oman ennätyksensä 38,81 ja selvisi iltapäivällä klo 15.15 juostavaan finaaliin. Oliver oli alkuerien kolmanneksi nopein. Finaalista tulee todella tiukka, koska kaikki kuusi finaaliin selvinnyttä poikaa juoksi alle 39 ja jokainen heistä teki oman ennätyksen.

Loppukilpailussa Oliver oli viidennellä sijalla ajalla 39,73.

Oskarin 200m finaali alkaa klo 16.00. Oskari voitti hienosti loppukilpailun lähes sekunnin marginaalilla toiseksi tulleen HKV:n Niklas Bryggaren. Oskarin aika oli huikea oma ennätys 21,87  (aiempi 21,95).

Urheilijamme suoriutuivat viikonlopun kisoista erinomaisesti. Kaikki selvisivät finaaleihin eli sijoittuivat 8 parhaan joukkoon. Onnittelut kaikille urheilijoille ja heidän valmentajilleen!!

Erityisonnittelut Oskarille tupla mestaruudesta!!!

Virallisia tuloksia voit seurata Kotkasta täältä ja Raisiosta täältä.