Ajankohtaista

Oskari Lehtonen vireessä

17-19-vuotiaiden aluemestaruudet ratkottiin la-su 26.-27.7. Leppävaarassa.

NYU:n Oskari Lehtonen oli hirmuisessa kunnossa voittaen ylivoimaisesti sekä 100 metriä että 200 metriä M17 sarjassa. Lauantaina 100 metrillä Osakari juoksi alkuerissä ennätyksensä 10,90 +0,0 m/s ja paransi vielä finaalissa aikaan 10,82, mutta valitettavasti tuulta oli hieman liikaa eli +2,2 m/s, jotta aika olisi ennätyskelpoinen.

Sunnuntaina Oskari jatkoi huimia juoksuja juosten 200 metrillä ennätyksensä ajan 21,95, vaikka juoksussa oli vastatuulta -1,2 m/s. Molemmilla pikamatkoilla Osakari oli ylivoimainen mestari ja saavutti samalla molemmilla matkoilla Kalevan Kisojen tulosrajat. Ensi viikonlopun Kalevan Kisoissa Kuopiossa Oskari kilpailee vain 200 metrillä. Lisäksi Oskarin ajat ovat M17 sarjassa Uudenmaan piirin ennätyksiä. Pikamatkojen lisäksi Oskari oli 3-loikassa 2.

Muita NYU:n menestyjiä olivat Minja Nurminen ja Kati Rinnekari, jotka olivat N17 sarjan moukarissa sijoilla 2 ja 3. Tämän lisäksi Pinja Porokari oli N17 sarjan 400 metrillä 4. juosten seuraennätyksen 61,31.