Urheilukoulut (kesä)

Urheilukoulutoiminta 

Nurmijärven Yleisurheilun urheilukoulutoiminta on jaettu kahteen osaan. Nuoremmat (4-7 vuotiaat) harjoittelevat liikuntaleikkikoulussa ja Mini-yleisurheilukoulussa, 8-13 vuotiaat harjoittelevat yleisurheilukoulussa. Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu 4-5-vuotiaille, Mini- yleisurheilukoulu 6–7-vuotiaille ja yleisurheilukoulu 8-13 vuotiaille yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Kesäkaudella harjoitellaan ulkona Klaukkalan ja Parkkimäen urheilukentällä. Talvikaudella urheilukoulutoimintaa järjestetään pääsääntöisesti koulujen liikuntasaleissa

Liikuntaleikkikoulu kokoontuu kerran viikossa ja yleisurheilukoulu kaksi kertaa viikossa.

Urheilukoulussa liikutaan monipuolisesti: juostaan, hypätään, heitetään ja samalla opitaan eri yleisurheilulajeja. Lisäksi harjoittelemme tärkeitä ryhmätaitoja ja opimme huomiomaan muita kanssaliikkujia. Iloiset ohjaajamme ovat koulutettu toimimaan lasten kanssa. Liikuntaleikkikoulussa toiminnan pääpaino on leikin ja liikkumisen riemussa perusliikunnan keinoin, kun taas yleisurheilukoulussa keskitytään jo enemmän yleisurheilulajien perusteisiin.

Kannustamme kaikkia lapsia kilpailemaan seurakisoissa ja muissa seuran omissa yleisurheilukilpailuissa, jotka toimivat hyvänä mittarina lapsen omalle fyysiselle kehitykselle. Kilpailut ovat olennainen osa urheilukoulutoimintaamme. Kilpailupäivinä emme järjestä erillistä harjoitustoimintaa, vaan urheilukoululaiset osallistuvat kilpailuihin ohjaajien opastuksella.

Urheilukouluissa jaamme lapset ikäryhmiin pääsääntöisesti syntymävuoden mukaan taataksemme eri ikäisten ja kokoisten lasten turvallisen ja tavoitteiden mukaisen harrastamisen. 

Kesäkauteemme 2024 ilmoittauminen on auennut maaliskuun lopussa ja päättynyt edullisemmalla hinnalla 30.4. Mikäli vielä haluat mukaan, voit tiedustella jälki-ilmoittautumisesta harrastetoiminta@nyu.fi.

Näet alla olevista linkeistä, eri ryhmien harjoitusajat ja ilmoittautumisohjeet.

Ryhmät, harjoitusaikataulut ja ilmoittautuminen

Liikuntaleikkikoulu 4-5 -vuotiaat
Mini- yleisurheilukoulu 6-7 -vuotiaat
Yleisurheilukoulu 8-9 ja 10-13 - vuotiaat

Tervetuloa urheilemaan kanssamme

Tiedustelut:NYU:n harrastetoiminnan koordinaattori