Seurakisat

Seurakisat kesällä 2023

Seurakisat jatkuvat myös tänä vuonna. Tänä vuonna NYU:n seurakisat on tarkoitettu kaikille liikuntaleikki- ja urheilukoululaisille. Kilpailut ovat avoimia kaiikille yleisurheilusta kiinnostuneille, riippumatta seuran jäsenyydesta ja osallistumisesta urheilukouluihin. Seurakisat ovat osa urheilukoulua ja seuran perustoimintaa, eikä seurakisojen aikana ei järjestetä erillistä urheilukoulua.

Seurakisasarja on NYU:n urheilukoululaisille ja seuran omille jäsenille tarkoitettu kilpailusarja, joka koostuu viidestä Seurakisa-nimellä olevasta kilpailusta. Kilpailuista neljässä on kaksi lajia ja kauden päättävässä juoksukisassa on yksi laji.

Ikäsarjat

Urheilija kilpailee omassa ikäsarjassa syntymävuoden perusteella. Viikkokisoissa jaetaan pieni osallistumispalkinto kaikille osallistujille (mehu, suklaa tms.) Virallisia palkintoja ei jaeta, vaan kaikki 4-5 kisaan osallistuneet seurakisasarjan kilpailijat palkitaan kauden päätyttyä PalkintoGaalassa.

P/T5:   5v ja nuoremmat, 2018 ja myöhemmin syntyneet
P/T7:   6-7v, 2016-2017 syntyneet
P/T9:   8-9v, 2014-2015 syntyneet
P/T11:   10-11v, 2012-2013 syntyneet
P/T13:   12-13v, 2010-2011 syntyneet

Jos kiinnostusta riittää, 8-vuotiaat ja vanhemmat urheilukoululaiset voivat kilpailla myös Tuulisähkö-liigan kisoissa, joita järjestetään pitkin kesää. 

Kilpailut

Kaikista seuran järjestämistä kilpailusta löydät lisää myClubista, Omat kilpailut 2023.

Ilmoittautuminen

Tämän vuoden viikkokisoihin ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Ilmoittautumissivulle pääset Omat kilpailut 2023 -sivulla olevasta kilpailun ilmoittautumislinkistä. Seurakisoihin voi ilmoittautua myös kilpailupaikalla ennen kisojen alkua. Pyydämme kuitenkin, että ilmoittautuisitte ennakkoon verkossa, sillä se helpottaa kilpailujen järjestämistä huomattavasti. Jos olet epävarma pääsettekö kisoihin, niin mieluummin ilmoittautuminen verkossa kuin jälki-ilmoittautuminen kentällä, jotta kisat saadaan pidettyä sujuvasti. Ketään ei kuitenkaan jätetä ulkopuolelle, vaikka ei olisikaan ilmoittautunut ennakkoon.

Seurakisat eivät onnistu ilman vanhempien apua!

Seurakisojen toimitsijoina toimivat lasten vanhemmat, ohjaajien huolehtiessa oman ryhmänsä urheilukoululaisista. Toiveena on, että vanhemmat jäävät kentälle kisojen ajaksi, näin saamme kisat vietyä läpi aikataulussa. Kaikki kiinnostuneet vanhemmat ovat tervetulleita joukkoon, sillä kilpailumme tarvitsevat lisää toimitsijoita ja tuomareita.