Seurakisat

Seurakisat kesällä 2024

Seurakisat jatkuvat myös tänä vuonna. Tänä vuonna NYU:n seurakisat on tarkoitettu kaikille liikuntaleikki- ja yleisurheilukoululaisille. Kilpailut ovat avoimia kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille, riippumatta seuran jäsenyydesta ja osallistumisesta yleisurheilukouluihin. Seurakisat ovat osa yleisurheilukoulua ja seuran perustoimintaa, eikä seurakisojen aikana ei järjestetä erillistä yleisurheilukoulua.

Seurakisasarja on NYU:n urheilukoululaisille ja seuran omille jäsenille tarkoitettu kilpailusarja, joka koostuu viidestä Seurakisa-nimellä olevasta kilpailusta. 4 kilpailua järjestetään Klaukkalassa ja 1 Parkkimäessä.

Ikäsarjat

Urheilija kilpailee omassa ikäsarjassa syntymävuoden perusteella. Viikkokisoissa jaetaan pieni osallistumispalkinto kaikille osallistujille (mehu, suklaa tms.) Virallisia palkintoja ei jaeta, vaan kaikki 4-5 kisaan osallistuneet seurakisasarjan kilpailijat palkitaan kauden päätyttyä PalkintoGaalassa.

P/T5:   5v ja nuoremmat, 2019 ja myöhemmin syntyneet
P/T7:   6-7v, 2017-2018 syntyneet
P/T9:   8-9v, 2015-2016 syntyneet
P/T11:   10-11v, 2013-2014 syntyneet
P/T13:   12-13v, 2011-2012 syntyneet

Jos kiinnostusta riittää, 8-vuotiaat ja vanhemmat urheilukoululaiset voivat kilpailla myös Tuulisähkö-liigan kisoissa, joita järjestetään pitkin kesää. 

Kilpailut 

Seurakilpailujen päivämäärät ovat kesällä 2024

  • 22.5 Klaukkala, valtakunnallinen seurakisa-päivä
  • 17.6 Klaukkala 
  • 1.7 Parkkimäki
  • 19.8 Klaukkala
  • 28.8 Klaukkala

Seurakoisoista ja myös kaikista seuran järjestämistä kilpailusta löydät lisää myClubista, Omat kilpailut 2024.

Ilmoittautuminen

Tämän vuoden seurakisoihin ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Ilmoittautumissivulle pääset Omat kilpailut 2024 -sivulla olevasta kilpailun ilmoittautumislinkistä. Seurakisoihin ei voi ilmoittautua kilpailupaikalla, vaan jokaisen tulee ilmoittautua ennakkoon verkossa. Näin pystymme luomaan aikataulun ja eräjaot etukäteen valmiiksi.

Seurakisat eivät onnistu ilman vanhempien apua!

Seurakisojen toimitsijoina toimivat lasten vanhemmat, ohjaajien huolehtiessa oman ryhmänsä urheilukoululaisista. Toiveena on, että vanhemmat jäävät kentälle kisojen ajaksi, sillä näin saamme kisat vietyä läpi aikataulussa. Kaikki kiinnostuneet vanhemmat ovat tervetulleita joukkoon, sillä kilpailumme tarvitsevat lisää toimitsijoita ja tuomareita.