Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulu kesä 2024

(6.5.-15.9.2024, kesätauko vko 29-30 15.7-28.7.2024)

Liikuntaleikkoulu, eli Liikkari on Olympiakomitean valtakunnallinen konsepti, jossa sisältö on mietitty tukemaan pienten lasten taitojen kehittymistä. Liikkari on tarkoitettu 4-5-vuotiaan lapsen ensimmäiseksi liikuntaharrastukseksi, eikä se ole lajiin sidonnainen. Liikkarissa toiminta-tapaa ohjaa lapsilähtöisyys, leikkisyys ja monipuolisuus. Tavoitteena on oppia liikunnallisia perustaitoja, kuten hyppimistä, juoksemista ja välineen käsittelyä. Samalla harjoitellaan myös ryhmässä toimimista.

Pienten lasten kanssa yhteistyö vanhempien kanssa on hyvin tärkeää. Liikkariin kuuluu noin kerran kuukaudessa lapsi-vanhempi yhteistunti ja toivommekin, että pääsette yhteistunneille mukaan, jotta voimme yhdessä tukea lapsenne kasvua ja kehitystä liikunnan avulla. Mikäli olet itse estynyt, voi mukaan tulla myös isovanhempi, isosisar (vähintään 15v) tai joku muu läheinen aikuinen.

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja voitte valita ryhmän Klaukkalasta tai Parkkimäestä. Jos haluat harrastaa kahdessa ryhmässä, saat toisesta 50% alennusta. 

Pyydämme lataamaan myClub-mobiilisovelluksen, jotta voit aina painaa peukkua, kun lapsesi on tulossa harjoituksiin. Näin ohjaajat tietävät etukäteen monta lasta on tulossa.

Huom! Ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun lopussa!

Klaukkala 

Maanantai

4–5v. (2020–2019) 17.00–17.45 Klaukkalan urheilukenttä           Ilmoittaudu 
Keskiviikko 4–5v. (2020–2019) 17.00–17.45 Klaukkalan urheilukenttä           Ilmoittaudu

Kirkonkylä

Keskiviikko 4–5v. (2020–2019) 17.00–17.45 Parkkimäen urheilukenttä           Ilmoittaudu 

Röykkä

Tiistaisin 4-5v. (2020-2019)        17.00-17.45    Röykän kenttä                          Ilmoittaudu              

Kausimaksu 120 €, kun ilmoittaudut 30.4 mennessä. 1.5 alkaen 135e

Sisältää:

  • 1 ohjattu harjoituskerta / viikko (poislukien loma-ajat)
  • vakuutus
  • t-paita (kauden alusta aloittaneet)
  • maksuton osallistuminen seuran järjestämiin Seurakisoihin

Liikuntaleikkikoulu on NYU:n harrastusryhmä, johon ilmoittaudutaan etukäteen. Liikuntaleikkikoululaisten ei tarvitse liittyä seuran jäseneksi, näin voi kuitenkin halutessaan tehdä hintaan 13€/vuosi. Toivomme seuran jäsenyyttä kaikilta toimintaamme osallistuvilta.

Pyhäpäivinä ei järjestetä harjoituksia.

Tutustuminen: 
Jokaisen liikuntaleikkikouluun osallistuneen tulla olla ilmoittautunut myClubissa. Ilman ilmoittautumista osallistuminen on kielletty, sillä ilmoittautumisen yhteydessä lapsellesi tulee voimaan vakuutus. Myös turvallisuuden vuoksi meidän on hyvä tietää lapsien määrä, jotta osaamme varata riittävästi ohjaajia. Mikäli haluat keskeyttää liikuntaleikkikoulun, voi sen tehdä torstaihin 16.5 mennessä. Palautamme ilmoittaumismaksun, peruutusehtojen mukaisen 25e toimistomaksun vähennettynä. Ilmoitathan mahdollisesta keskeyttämisestä harrastetoiminnan koordinaattorille harrastetoiminta@nyu.fi 16.5. mennessä. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksuja.
 

Kilpaileminen
Liikuntaleikkikoululaisille tarkoitetut seurakisat ovat osa ryhmän toimintaa ja niihin osallistuminen on maksutonta. Virallisiin kilpailuihin osallistuminen vaatii kilpailulisenssin (10€), minkä voi halutessaan hankkia liikuntaleikkikouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Seuran järjestämiä virallisia kilpailuja ovat mm. Tuulisähkö-liigan kilpailut. Lisenssin hankkiminen edellyttää seuran jäseneksi liittymistä (13€/vuosi). .

Tiedustelut: Harrastetoiminnan koordinaattori