Ajankohtaista

Pohjola Seuracup 2022
Myyrmäki urheilupuisto 3.9.2022

Ohjeet joukkueelle

Yleistä:
Seuracup on joukkuekilpailu, joten toivomme kaikkien urheilijoiden olevan paikalla aamun klo 10 avajaisten kokoontumisesta alkaen. Toivomme läsnäoloa kisoissa koko kisapäivän ajan, niin että oman kilpailemisen lisäksi urheilijat (ja huoltajat) olisivat kannustamassa muita seuran urheilijoita.

Joukkueen johtaja:
Joukkueen johtajina toimivat Outi Ukonmaanaho-Leinonen (044 262 7500) ja Tanja Pallaspuro (041 506 1771). Heihin voi olla yhteydessä kaikissa kilpailuun liittyvissä asioissa.

Kokoontuminen:
Vaikka kilpailutapahtuma alkaa klo 11.00, järjestetään avajaiset jo klo 10.15. Avajaisiin kokoontuminen tapahtuu klo 10.00 kentän takasuoralle järjestäjien antamien ohjeiden mukaisesti. Toivomme avajaisiin mukaan mahdollisimman suurta ja edustavaa kilpailijajoukkoa.

Sairastumiset:
Mikäli sairastut, etkä voi osallistua Seuracupiin, niin ilmoita siitä välittömästi joukkueen johtajalle (yhteystiedot yllä). Ilmoita myös, jo olet tällä hetkellä kipeänä, jotta voimme varautua ajoissa mahdolliseen varaurheilijan hankintaan.

Varusteet ja pukeutuminen:
Seuracup-tapahtuma kestää kaikkineen yli 5 tuntia, joten huomioikaa riittävä varustautuminen ennen kotoa lähtöä. Riittävä määrä lämpimiä vaatteita mukaan lukien sormikkaat tai muut hanskat, istuinalunen ja fleece-huopa tmv. tulevat päivän aikana varmasti tarpeeseen.

Sama pukeutumisohje koskee illan Ruotsi-ottelua, jossa istutaan suurin osa ajasta paikallaan betonisessa katsomossa. Säänmukainen vaatetus siis mukaan.

Aikataulu:
Alustavaan aikatauluun on tullut pieniä muutoksia. Katso lopullinen aikataulu kilpailukalenteri.fi:stä.

Osanottajat ja tulokset:
Tulokset löytyvät tuttuun tapaan osoitteesta live.tuloslista.fi. Tuloslistalla on myös reaaliaikainen seuranta Seurojen välisestä pistetilanteesta. Seurojen ilmoittamat urheilijat löytyvät ennen kilpailua kilpailukalenterista.

Numerot ja eräjaot: 
Kilpailijat käyttävät rintanumeroa (seiväshyppääjät saavat kiinnittää numeron halutessaan selkään). 
Joukkueenjohtaja jakaa kilpailunumerot katsomossa enne kilpailua.

Kilpailuohjeet: 

  • Seuraa edustaa yksi urheilija jokaisessa lajissa. Kenttälajeissa, paitsi korkeus- ja seiväshypyssä, jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta.
  • Pisteet joka lajista lasketaan sijoitusten mukaan seuraavasti: 1) 17p – 2) 15p – 3) 14p – 4) 13p …16) 1p.
  • Kenttäalue on tarkoitettu vain kilpailijoille ja toimitsijoille.
  • Kaikki urheilijat kokoontuvat Calling aikataulun mukaisesti - sieltä heidät viedään johdetusti suorituspaikoille. Kokoontuminen tapahtuu yleisurheilukentän huoltorakennuksen edessä kentän seiväs- ja korkeushyppypäädyssä.
  • Kilpailupaikalla jokaisella urheilijalla on kenttälajeissa kaksi verryttelysuoritusta. Kenttälajien urheilijaesittely on noin 5 min ennen lajin alkua ja juoksulajeissa juuri ennen lähtöä.

Verryttely: 
Verryttely tapahtuu urheilukentän lähellä olevalla hiekkakentällä tai maastoreiteillä. Verryttelyalueilla ei ole valvontaa. 

Välineiden tarkistus: 
Omien välineiden käyttö on sallittua. Omat heittovälineet on tuotava tarkistukseen, joka tapahtuu urheilukentän huoltorakennuksessa. Välinetarkastus on avoinna klo 09.30-14:00. Kilpailun järjestäjä toimittaa välineet suorituspaikoille ennen lajin alkua. 

Palkintojenjako: 
Joukkueiden palkintojenjako suoritetaan sukkulaviestin jälkeen. Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla, mitalein ja seurastipendein. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan tsemppari.

Pukuhuoneet: 
Pukuhuoneet, suihkut ja WC:t sijaitsevat kentän huoltorakennuksessa. 
Älä jätä mitään arvoesineitä pukuhuoneisiin. Järjestäjä ei vastaa hävinneistä tavaroista.

Ensiapu: 
Ensiapuryhmä päivystää koko kilpailujen ajan kilpailupaikalla pukuhuoneiden läheisyydessä.

Kioski: 
Kioski palvelee kentän huoltorakennuksen yhteydessä. 

Pysäköinti:
Myyrmäen urheilupuistossa on runsaasti pysäköintitilaa linja-autoille ja henkilöautoille. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy tarvittaessa läheisen Energia Areenan pysäköintialueelta.

Ruokailu:
Jokainen kisaruokaa toivonut saa ruokalipun joukkueen johtajalta. Muista ilmoittaa lippua noutaessasi, jos olet tilannut kasvisruokavaihtoehdon. Lounasruokailu tapahtuu urheilukentällä, pääkatsomon takana sijaitsevassa rakennuksessa klo 11-15 välillä. 

Ruotsi-ottelu: 
Ruotsi-ottelu -liput jaetaan linja-autossa matkalla maaotteluun. Mikäli olet varannut Ruotsi-ottelulipun, mutta et tule maaotteluun bussilla, niin voit pyytää lippusi kilpailun aikana joukkueen johtajalta.
Mikäli tulet Stadionille omalla kyydillä, niin huomioithan, että ohjelmaan kuuluu Seuracup-joukkueiden kunniakierros. Kokoontuminen takasuoran maratonportin läheisyydessä katsomon takana klo 18.40. Suosittelemme, vaikka istuisitkin jossain muualla kuin Seuracup-katsomossa. Aika harvoin Stadionin mondolle pääsee juoksemaan.

Kuljetukseen osallistuville:
Linja-auto lähtee Monikolta klo 17.00 (tiukan aikataulun vuoksi emme voi odottaa myöhästyviä) ja palaa samaan paikkaan maaottelun jälkeen noin klo 22.45 - 23.00.