Ajankohtaista

Kangasniemelle EM-pronssia

Aatu Kangasniemi saavutti Nurmijärven Yleisurheilun historian ensimmäisenä urhelijana henkilökohtaisen arvokilpailumitalin, kun hän työnsi pronssille Jerusalemissa käytävissä 17-vuotiaiden EM-kilpailuissa varhain keskiviikkoaamuna. Kangasniemi työnsi 5-kiloista kuulaa 19,48, mikä riitti isojen marginaalien kilpailussa selkeään kolmossijaan. Kilpailun voitti Turkin Ali Peker tuloksella 21,05 ja hopealle työnsi Saksan Georg Harpf tuloksella 20,16.

Kangasniemen mitali oli Suomen joukkueen toinen, kun Kuivasjärven Auraa seuratasolla edustava Essi Niskala juoksi 100 metrin aitajuoksussa hopealle myöhään tiistai-iltana.

Aatu jatkaa vielä kisaurakkaansa keskiviikkoiltana klo 18.05 alkavassa moukarinheiton finaalissa, johon hän lähtee karsinnan kakkossijalta ja finaaliheittäjistä toiseksi parhaalla tilastotuloksella.

Kilpailuja voi seurata European Athleticsin tulospalvelusta tai videokuvan välityksellä Eurovisionin palvelusta