Ajankohtaista

Seurakisa 3. Klaukkalassa 25.8 klo.17.30

Ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään sunnuntaina 23.8 tapahtuu kilpailukalenterin kautta (8-vuotiaat ja vanhemmat): https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25835

7-vuotiaat ja nuoremmat ilmoittautuvat osoitteessa: seurakisa.com/kilpailu/?id=61

Kilpailu on virallinen kilpailu ja lisenssi tarvitaan (jos lapsen nimi näkyy listassa on lisenssi voimassa). Liikuntaleikkikoululaiset voivat kilpailla ilman lisenssiä. Kentällä ei voi ilmoittautua! NYU:n urheilijoilta ei peritä maksua, jos on ilmoittautunut ennakkoon.

Kilpailupaikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, noin tunti ennen oman lajin alkua. 13-vuotiaat ja vanhemmat osaavat jo tehdä veryttelyn omassa porukassa. Kello 17.00 kokoontuvat 11-vuotiaat ja nuoremmat kokoontumispaikalle kentän ulkopuolella (pääportin vieressä). Jokaiselle ryhmälle on oma ohjaaja, joka kulkee ryhmän mukana, huolehtii alkuveryttelystä, lajipaikalle viemisestä ja lajien välissä tapahtuvasta toiminnasta. Ota kentälle mukaan seurakisa passi tarroja varten.
Kilpailun lopuksi jokainen osallistuja saa pienen osallistumispalkinnon. Muistathan, että seurakisoista voi kerätä osallistumismerkintöjä. Vähintään neljään NYU:n seurakisaan osallistuneet palkitaan kauden päättäjäisissä. Osallistumispalkinnon saamiseksi osallistutaan vähintään kahteen oman ikäsarjan lajiin yhdessä kilpailussa.

Kilpailuissa tarvitaan toimitsijoita. Tällä kertaa toimitsijat etsitään etukäteen, koska kilpailu on virallinen. Toivoisin jokaisesta perheestä, josta kilpailija tulee vähintään yhtä vanhempaa ilmoittautumaan toimitsija tehtävään joko s-postilla janne.edelman@nyu.fi tai whatsapilla +358504869571
Kiitos yhteistyöstä, näin saamme kilpailut järjestettyä hyvässä aikataulussa.

Tarvittaessa autan ilmoittautumisessa ja muissa ongelma tilanteissa. Ole rohkeasti yhteydessä!
NYU:n nuorisovastaava Elina Paananen elinavoittaja@hotmail.com 040-5636864