Kiiturit

Kiiturit (2010-2011 syntyneet)

Kiitureissa harjoittelee ja kilpailee tällä hetkellä 15 innokasta yleisurheilijaa. Ryhmä perustettiin, kun urheilijat olivat 7-ja 8-vuotiaita, monet ovat kuuluneet ryhmään siitä asti. Vuosien saatossa ryhmä on kasvanut uusilla jäsenillä. Ryhmässä vallitsee mukava henki ja yhdessä urheilemisen meininki.

Harjoittelemme moniottelupohjaisesti kaikki eri yleisurheilun osa-alueet ja lajit huomioiden. Pääpaino on ominaisuuksien (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) ja monipuolisten yleisurheilun lajitaitojen kehittämisessä. Myös aktiivinen ja monipuolinen kilpaileminen useissa yleisurheilun lajeissa niin seuran itse järjestämissä kuin muissakin kilpailuissa kuuluu olennaisesti mukaan ohjelmaamme.

Ryhmän vastuuvalmentajina toimivat Annina Pennonen ja Anna-Mari Himanen, apunaan Isabella Edelman.

Ryhmässä noudatetaan kausisuunnitelmaa, joka jaetaan kaikille ryhmän jäsenille.

Kiiturien kesä 2022     kesäkausi 2.5.2022-15.9.2022

Harjoitusvuorot:
Maanantaisin 17.30-19.00 Klaukkalan urheilukenttä
Keskiviikkoisin 18.30-20.00 Klaukkalan urheilukenttä
Torstaisin 18.00-19.30 Klaukkalan urheilukenttä
Kilpailutoiminta erillisen suunnitelman mukaisesti.

Kausimaksu 220€/kausi 
Sisältää ohjatun harjoitus- ja kilpailutoiminnan 3 x viikossa harjoitusohjelman mukaisesti, t-paidan, yleisurheilulisenssin ja siihen kuuluvan Sporttiturva-vakuutuksen sekä ilmaisen osallistumisen seuran itse järjestämiin ja Uudy:n (Uudenmaan piiri) piirinmestaruuskilpailuihin. Kiitureissa toimiminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu lapsiille on 13€/vuosi

Ryhmämme ottaa mahdollisuuksien mukaan vastaan myös uusia urheilijoita. Voit hakea mukaan harjoitusryhmään olemalla yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Ryhmään liittymisen edellytyksenä on lapsen oma motivaatio harjoitella ja kilpailla. Aikaisempi osallistuminen yleisurheilutoimintaan (myös kilpaileminen) on suotavaa ryhmään hakevilta uusilta urheilijoilta.

Lisätietoja Kiitureiden toiminnasta antaa ryhmän vastuuvalmentaja Annina Pennonen 050 390 4853, anninapennonen(at)gmail.com.