Kiitäjät

Kiitäjät (2013-2012 syntyneet)

Kiitäjät-ryhmä on perustettu keväällä 2020. 

Ryhmässä on tällä hetkellä 14 nuorta urheilijaa. Useimmat ovat olleet mukana ryhmässä sen perustamisesta alkaen. Kiitäjät ovat nimensä mukaisesti "vauhdikas" ryhmä ja kaikessa harjoittelussa huokuu tekemisen meininki. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti yleisurheilun lajitaitoja ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia tasapainoisesti. 

Vanhempien kesken on perustettu WhatsApp-ryhmä, joka toimii tiedotuskanavana. Nurmijärven Yleisurheilu käyttää myClubia, jonka avulla ilmoittaudutaan ryhmän tapahtumiin ja viestitään molemminpuolisesti. 

Kiitäjien vastuuohjaajana toimii Riitta Rättyä. Ryhmän muut ohjaajat ovat Vilho Nieminen ja Oona Ketomäki.

Aktiivinen kilpaileminen on kiinteä osa Kiitäjien toimintaa. Ryhmä osallistuu seuran itse järjestämien kilpailujen lisäksi Uudenmaan Yleisurheilun (Uudenmaan piiri) pm-kilpailuihin, Pohjola Seuracupiin osana seuran joukkuetta sekä moniin muihin alueella järjestettäviin kilpailuihin.

Ryhmässä noudatetaan kausiohjelmaa, joka on nähtävissä ryhmään kuuluville myClubissa.

Ryhmämme ottaa vastaan myös uusia urheilijoita. Voit hakea mukaan harjoitusryhmään olemalla yhteydessä ryhmän vastuuohjaajaan. Ryhmään liittymisen edellytyksenä on lapsen oma motivaatio harjoitella ja kilpailla. Aikaisempi osallistuminen yleisurheilutoimintaan (myös kilpaileminen) on suotavaa ryhmään hakevilta uusilta urheilijoilta.

Tiedustelut ja lisätiedot: Kiitäjät/vastuuohjaaja Riitta Rättyä, 040 595 9235, riittarattya(at)hotmail.com