Sportti -kesäleiri 2024

Sportti -kesäleirit lapsille
3.-14.6.2024 Harjulan koululla

Nurmijärven Yleisurheilun Sportti-leirillä pääset kokeilemaan eri lajeja yhdessä ja viettämään aikaa leikkien mukavien ohjaajiemme kanssa! Leirimme on tarkoitettu kaikille 5–13-vuotiaille (v. 2019–2011 syntyneille) lapsille ja nuorille.

Ajankohdat:

Leirit järjestetään päiväleireinä viikoilla 23 ja 24. Voit osallistua valintasi mukaan vain valitsemallesi leiriviikolle tai molemmille leiriviikoille

1. leiriviikko ma-pe 3.–7.6. päivittäin klo 9–15
2. leiriviikko ma-pe 10.–14.6. päivittäin klo 9–15

Ohjelma:

Järjestämme leiripäivien aikana monipuolista toimintaa koulun liikuntasalissa, koulun pihassa sekä lähiympäristössä. Leirillä tutustutaan moniin erilaisiin urheilulajeihin kuten jalkapallo, koripallo, paini, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi ohjelmaan kuuluu tuttuja liikuntaleikkejä ja askartelua.  Myös lasten omia toiveita tekemisen suhteen otetaan huomioon. Jo perinteeksi muodostuneet leiriolympialaiset, vesisotapäivä ja Talent -show kuuluvat mukaan leiriohjelmaan.

Ruokailu:

Leirimaksuun kuuluu päivittäin tarjottava lämmin lounas sekä välipala.

Hinnat:

Nurmijärven Yleisurheilun jäsenille 120 € / viikko
Ei-jäsenille 140 € / viikko

Mikäli lapsi ilmoittautuu molemmille leiriviikoille, niin toisen leiriviikon hinnasta saa ilmoittautumisen yhteydessä 50 euron alennuksen.
(2 leiri viikkoa Nurmijärven Yleisurheilun jäsenille 190€, Ei-jäsenille 230€)

Hinta sisältää: Ohjatun toiminnan, päivittäiset ruokailut ja vakuutusturvan.

Ilmoittautuminen:

Kesäleirille ilmoittaudutaan myClubin kautta. Ilmoittautuessasi sinun on luotava itsellesi myClub-tili (lapselle oma myClub -profiili), mikäli sinulla ei ole sellaista ennestään. Varsinaisen ilmoittautumisen aikana ei enää kysytä henkilötietoja, vaan ne tulevat suoraan lapsen profiilista. Ilmoittautuminen on auki.

Viikko 23 ilmoittaudu

viikko 24 ilmoittaudu

Lisätietoa antaa Elina Paananen, elina.paananen@nyu.fi, 040-5636864

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisella on 14 vuorokauden peruutusoikeus, jolloin maksu palautetaan. 14 vrk jälkeen tehdyistä peruutuksista palautetaan 30% leirimaksusta. Kaikki peruutukset on tehtävä viimeistään 3 vuorokautta ennen leirin alkua.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kesäleiriviikko esim. vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Järjestäjä ilmoittaa osallistujille peruutetusta leiriviikosta henkilökohtaisesti ja leirimaksu palautetaan täysimääräisenä.

Huom! Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: Nurmijärven Yleisurheilu ry, nuorisovastaava

 

Tule mukaan. Leirimme sopivat kaikille taitotasoon katsomatta.