Harjoitusryhmät

NYU:n harjoitusryhmät

Harjoitusryhmät ovat tarkoitettu tavoitteellisesti ja jo yleisurheilua harrastaville urheilijoille tai sellaisille jotka ovat harjoitelleet ja kilpailleet yleisurheilussa aikaisemmin. Harjoitusryhmäläisten suunnitelmaan kuuluu osallistuminen seuran omien kilpailujen lisäksi pm-kilpailuihin ja OP Seuracupiin. Viestien ja Seuracupin joukkuiden valinnasta vastaa seuran nuorisotoimikunta.

Ryhmien valmentajat tiedottavat kilpailuista kausisuunnitelmassaan. Ryhmäläiset osallistuvat halutessaan myös moniin muihin kilpailuihin. Harjoittelun pääpaino on lajiharjoittelussa, minkä lisäksi lihaskunto-, kestävyys-, nopeus- ja taito- ominaisuuksien harjoittelulla on tärkeä asema harjoituskokonaisuudessa.

Harjoitusryhmiä on tällä hetkellä kolme:

Kiitäjät (2013-2012)

Kiiturit (2010-2011)

Kilpurit (2009-2008)

Seuraava uusi aloittava harjoitusryhmä (2014-2015 syntyneet) pyritään aloittamaan kesän 2022 aikana. Kunnes uusi ryhmä on perustettu, voivat aktiiviset 2014-syntyneet halutessaan tiedustella mahdollisuutta aloittaa Kiitäjät-harjoitusryhmässä Kiitäjien vastuuohjaajalta.

Uudet, harjoitusryhmätoimintaan mukaan haluavat, yleisurheilua jo harrastavat urheilijat voivat tiedustella paikkaa ryhmän vastuuvalmentajalta/-ohjaajalta. Ryhmän toiminta ja siihen osallistumisenliittyvät asiat käydään läpi ennen ryhmässä aloittamista.

Ryhmä on ympärivuotinen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen uuden kauden alkaessa. Siinä tapauksessa, että ei osallistu ryhmän toimintaan jollain kaudella esim. toisen harrastuksen vuoksi, tulee asiasta olla hyvissä ajoin yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan/-ohjaajaan..

Harjoitusryhmässä harjoittelevan tulee olla Nurmijärven Yleisurheilun jäsen. Uusien harrastajien on mahdollista liittyä jäseneksi ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut: Katso vastuuvalmentajan/-ohjaajan yhteystiedot ko. ryhmän sivulta.
 

Päivitetyt tietosuojakäytännöt

Nurmijärven Yleisurheilu on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä vastaamaan paremmin tämän päivän seuratoiminnan tarpeita ja rekisteröityjen odotuksia heidän tietojensa käsittelylle. Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota niihin toimenpiteisiin, joita seura on tehnyt ja tekee tulevaisuudessa varmistaakseen sekä yhdistyslain että tietosuojalain ja Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Muutokset ovat tärkeitä, jotta sinun ja lapsesi oikeudet toteutuvat täysimääräisinä ja varmistamaan sen ettei kenenkään turvallisuutta ja yksityisyyttä loukata. Voit tutustua näihin käytäntöihin tarkemmin seuran tietosuoja-sivulla.