Harjoitusryhmät

NYU:n harjoitusryhmät

Harjoitusryhmät ovat tarkoitettu tavoitteellisesti ja jo yleisurheilua harrastaville urheilijoille tai sellaisille jotka ovat harjoitelleet ja kilpailleet yleisurheilussa aikaisemmin. Harjoitusryhmäläisten suunnitelmaan kuuluu osallistuminen seuran omien kilpailujen lisäksi pm-kilpailuihin ja OP Seuracupiin. Viestien ja Seuracupin joukkuiden valinnasta vastaa seuran urheiilutoimikunta.

Ryhmien valmentajat tiedottavat kilpailuista kausisuunnitelmassaan. Ryhmäläiset osallistuvat halutessaan myös moniin muihin kilpailuihin. Harjoittelun pääpaino on lajiharjoittelussa, minkä lisäksi lihaskunto-, kestävyys-, nopeus- ja taito- ominaisuuksien harjoittelulla on tärkeä asema harjoituskokonaisuudessa.

Harjoitusryhmiä on tällä hetkellä kolme:

Uudet, harjoitusryhmätoimintaan mukaan haluavat, yleisurheilua jo harrastavat urheilijat voivat tiedustella paikkaa ryhmän vastuuvalmentajalta/-ohjaajalta. Ryhmän toiminta ja siihen osallistumisenliittyvät asiat käydään läpi ennen ryhmässä aloittamista.

Ryhmä on ympärivuotinen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen uuden kauden alkaessa. Siinä tapauksessa, että ei osallistu ryhmän toimintaan jollain kaudella esim. toisen harrastuksen vuoksi, tulee asiasta olla hyvissä ajoin yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan/-ohjaajaan..

Harjoitusryhmässä harjoittelevan tulee olla Nurmijärven Yleisurheilun jäsen. Uusien harrastajien on mahdollista liittyä jäseneksi ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut: Katso vastuuvalmentajan/-ohjaajan yhteystiedot ko. ryhmän sivulta.
.