Yleisurheilu viikonloppu Märkiössä

Yleisurheilua yhdessä Märkiössä

Nurmijärven Yleisurheilu järjestää 6-15 -vuotiaille urheilijoille retki-/treeniviikonlopun Märkiön leirikeskuksessa 3.-5.5.2019. Leirin tarkoituksena on harjoitella ja viettää mukavaa aikaa yhdessä kesäkauden loppu metreillä ja suunnata katseita jo kohti kesäkautta (joka alkaa 6.5.2019). Leiri on paras tapa viettää aikaa ja ystävystyä muiden seuran urheilijoiden kanssa ja oppia tuntemaan seuran ohjaajia ja valmentajia. Ohjelmassa on liikunnan lisäksi, rentoutumista, hassuttelua ja visailua. Leirille voi osallistua joko yksin, kaverin tai sisaruksen kanssa tai koko perheen voimin.

Leiri alkaa Märkiön leirikeskuksessa (Hangonväylä 1506) perjantaina kello.18.00 ja päättyy samassa paikassa sunnuntaina klo.14.00. Tarvittaessa järjestetään kimppa kytejä.

Leirikeskuksessa liikutaan yhdessä luonnossa, yleisurheillen ja puuhastellen. Mukaasi tarvitset sään mukaiset urheilu vaatteet ulko- ja sisäliikuntaan ja rentoutumiseen, uimapuvun, pyyhkeen ja petivaatteet tai makuupussin sekä henkilökohtaiset tavarat. Piikkarit voi jättää kotiin.

Urheilijoiden osallistumis maksut:
50€/urheilija (seuran jäsen)
65€/urheilija (ei seuran jäsen)
Hinta sisältää ohjatut liikunta- ja puuhahetket, majoittumisen leirikeskuksessa ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala).

Aikuiset ja ohjaajat jotka osallistuvat osoitettuihin järjestely, ohjaus ja valvonta tehtäviin leirin aikana majoittuvat ja ruokailevat ilmaiseksi. Ennen leirn alkua jaetaan tehtävät ja vastuut. Halutessaan vapautuksen tehtävistä on aikuisen leiri hinta:
80€/seuran jäsen
90€/ei seuran jäsen.
​60€/sisarus

Huom! Valvontatehtäviin osallistuvien aikuisten tulee myös ilmoittautua.

Lisätietoa antaa Nuorisovastaava Elina Paananen 040-5636864, elinavoittaja@hotmail.com

Ilmoittaudu