Kilpailuohjeet

Klaukkalan sprintit, 30.05.2022 

Kilpailuohjeet
(päivitetty 10.04. klo 13.00)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Myös jälki-llmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Jälki-ilmoittautuminen jatkuu 24 tuntia varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen, jonka jälkeen ei ole mahdollista ilmoittautua.

Yleisö

Kilpailun katsomoon on vapaa pääsy ja yleisö on toivotettu tervetulleeksi. Urheilukentän puolelle on pääsy vain kilpailijoilla ja kilpailun toimitsijoilla. Valmentajia ja huoltajia pyydetään katsomaan kilpailuja katsomon puolelta. Ystävälliset toimitsijamme opastavat avustavat nuorimpia kilpailijoita tarpeen mukaan.

Saapuminen

Kilpailupaikkana on Klaukkalan urheilukenttä Nurmijärven Klaukkalan taajamassa. Katuosoite Kisatie 9.

Pysäköintipaikaksi suositellaan monitoimitalo Monikon takana olevaa pysäköintialuetta, jonne pääsee Kisatien kautta Monikon vasemmalta puolelta.

Klaukkalan kentän alue on ympäriltä aidattu ja käynti kentälle on kentän Monikon puoleisista porteista.

Tarkista oman eräsi juoksuaika kilpailun aikataulusta ja saavu ajoissa paikalle. Lämmittely on mahdollista kentän ympäristössä ja kentän nurmialueella. Juoksujen ollessa etusuoralla on lämmittely mahdollista myös takasuoralla. 

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto on urheilukentän pääportin vieressä.

Nouda oma kilpailunumerosi kilpailutoimiston viereiseltä seinältä. Pidä numero mukanasi tapahtuma-alueella liikkuessasi, sillä suorituspaikalle pääsevät vain urheilijat, joilla on kilpailunumero. Kilpailutoimisto avataan klo 16:30 ja on auki koko kilpailun ajan.

Varmistukset

Osanoton varmistamista ei ole.

Pukuhuoneet ja WC:t

WC-tilat ja pukuhuoneet ovat käytössä urheilukentän vieressä olevan Monikko-rakennuksen urheilukentän puoleisessä päädyssä. 

Suorituspaikalle siirtyminen

Juoksijat siirtyvät lähtöpaikalle kilpailun aikataulun mukaan. Jokaisella kilpailijalla tulee olla kilpailunumero kiinnitettynä sääntöjen mukaisesti näkyville suorituspaikalle siirryttäessä ja suorituksen aikana. Olethan paikalla ajoissa, sillä kilpailu on tiivistempoinen ja juoksueriä on paljon. Emme pysty sijoittamaan omasta erästään myöhästynyttä urheilijaa myöhempään erään, vaan hän menettää mahdollisuuden kilpailla ja tuloksiin merkitään DNS.

Suorituspaikalta poistuminen

Suorituspaikalta poistutaan oman erän jälkeen.

Kilpailupaikalta poistuminen

Kilpailijan tulee poistuessa jättää kilpailunumeronsa kilpailutoimistoon.

Palkintojen jako

Kilpailussa ei jaeta palkintoja.

Tulospalvelu

Kilpailun tulospalvelu toimii vain nettipohjaisesti osoitteessa live.tuloslista.com/11052.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan 9-, 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna.

Ensiapu, uhka ja vaaratilanteet

Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä kilpailutoimistoon tai kilpailunjohtajaan (040 576 1104).

Ensiapulaukku löytyy kilpailutoimistosta

Tiedustelut: Kilpailunjohtaja Markus Lehtonen, p. 040 576 1104, markus.lehtonen@nyu.fi