Kilpailuohjeet

Klaukkala Games 9.-10.7.2021

Kilpailuohjeet
(päivitetty 08.07. klo 14.30)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Myös jälki-llmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta ja maksetaan verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on maksuton NYU:n omille urheilijoille, mutta jälki-ilmoittautumismaksu peritään kaikilta osallistujilta.

Kilpailun yhteydessä kisataan myös Eteläisen ja Kaakkoisen alueen aluemestaruuskilpailujen moukarin- ja kiekonheitto P/T14- ja P/T15-sarjoissa. Aluemestaruuskilpailuun voi ilmoittautua Klaukkala Gamesien ilmoittautumisen tai aluemestaruuskilpailun ilmoittautumisen kautta. Muiden alueiden kilpailijat saavat osallistua, mutta kilpailevat aluemestaruuskilpailun ulkopuolella.

Yleisö

Kilpailu on avoin yleisölle, mutta yleisiä terveysturvallisuusohjeita pyydetään noudattamaan. Nurmijärvellä ei ole voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Pääsy urheilukentälle on vain kilpailun toimihenkilöillä, urheilijoilla. Valmentajia, huoltajia ja muita kannustusjoukkoja pyydetään pysymään katsomossa ja urheilukentän aitojen ulkopuolella. Mahdollisista muutoksista ohjeisiin ja rajoituksiin  tiedotetaan tässä kilpailuilmoituksessa.

Saapuminen

Kilpailupaikkana on Klaukkalan urheilukenttä Nurmijärven Klaukkalan taajamassa. Katuosoite Kisatie 9.

Pysäköintipaikaksi suositellaan monitoimitalo Monikon takana olevaa pysäköintialuetta, jonne pääsee Kisatien kautta Monikon vasemmalta puolelta.

Klaukkalan kentän alue on ympäriltä aidattu ja käynti kentälle on kentän Monikon puoleisista porteista.

Tarkista oman lajisi aikataulu kilpailukalenterissä julkaistavasta aikataulusta ja saavu ajoissa paikalle. Lämmittely on mahdollista kentän ympäristössä, mutta kentän nurmialueella lämmittely ja oleskelu ei ole sallittua kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto on urheilukentän pääportin ja Monikko-rakennuksen välisellä alueella kioskin yhteydessä.

Kilpailutoimisto avataan perjantaina klo 16:00 ja on auki koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroita käytetään vain 800m ja pidemmillä juoksu ja kävelymatkoilla. Kilpailunumerot voi noutaa kilpailukansliasta.

Varmistukset

Kenttälajeissa varmistus on viimeistään 15 min ennen lajin alkua suorituspaikalla. Korkeudessa on varmistettaessa ilmoitettava aloituskorkeus ja seipäässä aloituskorkeus ja telineiden etäisyys.

Juoksuissa varmistukset on tehtävä viimeistään 45 min ennen lajin alkua 100m alkuerässä ja 400m ja pidemmissä juoksuissa. Käytössä on verkkovarmistus osoitteessa https://www.tuloslista.com/varmistus/. Varmistamiskoodi on kaikille seuroille sama: Klaukkala. 

Mikäli et juokse 100m loppukilpailua, on tästä ilmoitettava kilpailukansliaan viimeistään 30 min ennen loppukilpailujen alkua.

Muissa juoksuissa ei ole varmistuksia.

Välinetarkastus

Välinetarkastus tapahtuu kentän pääsisäänkäynnin viereisessä varastossa viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkua.

Järjestäjät toimittavat tarkastetut välineet suorituspaikalle.

Tapahtumapaikka

Kilpailutapahtumat ovat Klaukkalan urheilukentällä, sen kaikilla suorituspaikoilla ja moukarikilpailut käydään urheilukentän takana olevalla Klaukkalan koulun kentällä. 

Pidemmät lämmittelylenkit voi tehdä tapahtuma-alueen ulkopuolella olevilla väylillä tai yleisurheilukentän takana olevalla hiekkakentällä.

Pukuhuoneet ja WC:t

WC-tilat on käytössä urheilukentän vieressä olevan Monikko-rakennuksen urheilukentän puoleisessä päädyssä. Peseydytään ja pukeudutaan kotona. Pukuhuoneet eivät ole käytössä. WC-tiloissa käsien pesu ennen ja jälkeen käyntiä.

Kilpailupaikalta poistuminen

Jätäthän kilpailunumerosi lähtiessäsi pääportin vieressä olevaan laatikkoon. 

Palkintojen jako

Kilpailussa jaetaan palkinnot 11-15 sarjoissa. Aluemestaruuskisojen lajeissa jaetaan palkinnot erikseen 14- ja 15-sarjoissa.

Tulospalvelu

Kilpailun tulospalvelu toimii vain nettipohjaisesti osoitteessa http://live.tuloslista.com/9192.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna, lukuunottamatta lauantain 100m juoksuja, joissa juostaan alkuerät ja kaiki kilpailijat pääsevät juoksemaan myös finaalin.

Vastalauseet

Kirjalliset vastalauseet jätetään yleisurheilun sääntöjen mukaisesti 30 min kuluessa lajinjohtajan tekemästä päätöksestä ja tulosten julkaisemisesta, kilpailunjohtajalle tulospalveluun. Protestilomakkeita saa kilpailukansliasta ja tulospalvelusta. Vastalauseen jättämisestä veloitetaan 50 € (käteinen), joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään.

Ensiapu, uhka ja vaaratilanteet

Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä lähimpään kilpailutoimistoon tai kilpailunjohtajaan (050 486 9571).

Ensiapulaukku löytyy kilpailutoimistosta

 

Tiedustelut: Kilpailunjohtaja Janne Edelman, p. 050 486 9571, klaukkalansprintit@seurakisa.com