Ajankohtaista

Lohja Junior Games 2017 kisattiin 28.-30.7.17.

Lohja Junior Games oli tänäkin vuonna yksi suomalaisen kesän merkittävistä nuorten urheilukilpailuista. Lohjalla uudistetulla urheilukentällä kilpaili yli 600 nuorta. Kilpailijat tulivat eri puolelta Suomea ja mukana oli nuorten joukkue myös Pietarista. LJG kolmipäiväisenä kilpailuna kattoi kävelyjä lukuun ottamatta lähes jokaisen ikäryhmän kaikki lajit.

Seurastamme oli mukana runsas joukko urheilijoita, joista moni teki hienoja uusia henkilökohtaisia ennätyksiä sekä ylsi pistesijoille. Palkintopallille nousivat seuraavat urheilijat:

M17-sarjan moukarissa Kimi Rinnekari heitti hopeaa tuloksella 56,50.  P15-sarjan kuulassa Matias Ketomäki pukkasi hopealle tuloksella 11,00 ja moukarissa Matias heitti sijalle 3. uudella ennätyksellään 48,80.  P14-sarjan moukarissa Samu Käyhty voitti kultaa tuloksella 45,84. P13-sarjan moukarissa Mikko Huhta voitti kisan tuloksella 50,64. P10-sarjassa 1000 m juoksussa Jonne Mourujärvi juoksi hopeaa tuloksella 3.33,81 tehden uuden henkilökohtaisen ennätyksen. P9-sarjan korkeushypyssä Joona Paananen hyppäsi hopealle tuloksella 121.

T15-sarjassa nähtiin suuria onnistumisia ja juhlaa, kun seuramme saavutti kolmoisvoiton pituushypyssä! Voittoon venytti Janette Lohilahti tuloksella 5.38 tehden oman uuden ennätyksensä. Toiseksi hyppäsi Jemina Saari tuloksella 4.90, myös omalla ennätyksellä. Kolmanneksi ponnisti Essi Kärhä niin ikään omalla uudella ennätyksellään 4.98. Hienoa tytöt!!!

Essi ja Janette jatkoivat hyviä esityksiä muissakin lajeissa. 100 m juoksussa pronssille kiihdytti Essi Kärhä tuloksella 13,96. 80 m aitajuoksun voitti Janette Lohilahti tuloksella 12,25 ja pronssille juoksi Essi Kärhä tuloksella 13,01. 300 m aidoissa Janette Lohilahti juoksi hopealle ajalla 47,02 uudella omalla ennätyksellään. Korkeushypyssä Essi Kärhä voitti kisan tuloksella 154 ja Janette Lohilahti hyppäsi hopealle tuloksella 151.

T12-sarjan moukarissa Oona Ketomäki heitti hopealle uudella henkilökohtaisella ennätyksellään 37,91 nousten kaikkien aikojen tilastossa sijalle 42.

T11-sarjan korkeushypyssä Charlotte Kajander hyppäsi voittoon uudella ennätyksellään 140, joka on myös uusi seuran ennätys. Charlotte nousi Suomen tilastossa sijalle 3. ja kaikkien aikojen tilastossa sijalle 86.

T11-sarjan pituushypyn voitti Charlotte Kajander uudella ennätyksellään 412.

Paljon onnea jokaiselle mukana olleelle urheilijalle, kaikille mitalisijoille yltäneille ja kaikille uusien henkilökohtaisten ennätysten saavuttaneille!!!! Hienot kisat ja mahtava tunnelma!