Ajankohtaista

Pinja pinkaisi  kaksi pronssia

Pinja Porokari nappasi pronssimitalin Kalajoen 16-17 -vuotiaiden SM-kisojen N17 400 metrillä. Pinja voitti oman alkueränsä ajalla 1.01,06 ja oli toinen heti HKV:n Charlotta Butzowin jälkeen. Toinen HKV:läinen Kira Kruuti juoksi Pinjan kanssa samassa erässä, mutta jäi tuloksissa kolmanneksi.

Loppukisassa kolme nopeinta juoksivat alle minuutin. Ensimmäiseksi kipaisi Kruuti (58,24), toiseksi Butzow (58,58) ja kolmanneksi Porokari (59,25).

Kati Rinnekarin moukari lensi 52,03 metriä, mikä oikeutti N16 sarjassa 5. sijaan. Mina Nurminen oli myös viidennellä sijalla N17 sarjassa tuloksella 53,86.

Pinja Porokari aitoi N17 400 mertrillä myös pronssia. Hänen aikansa oli 1.04,70

Onnea Pinjalle SM-mitaleista ja hienoista juoksuista.

Kalajoen tulosseuranta

14-15-vuotiaiden SM-mitaleista kisataan puolestaan Oulusta. Nurmijärven pojat Santtu Kotamäki ja Kimi Rinnekari osallistuivat P14 moukarikisaan. Santtu oli kisan 7. (40,98) ja Kimi 9. (37,81). Pojat saivat tuloksillaan hopeaa joukkuekilpailussa. Henkilökohtaisen kisan voitti ylivoimaisesti Noormarkun Nopsan Oskari Lahtinen 10 metrin (62,97) erolla toiseksi tulleeseen Aleksi Yli-Mannilaan nähden.