Seuraleiri 2017

Nurmijärven Yleisurheilun seuraleiri
Liikuntakeskus Pajulahti 27-29.1.2017

NYU:n seuraleirillä tapahtuu monenlaista mukavaa perjantaista sunnuntaihin Nastolassa sijaitsevan liikuntakeskus Pajulahden loistavissa puitteissa. Pajulahden mahtavassa urheiluhallissa leireilee samanaikaisesti myös yleisurheilun maajoukkueurheilijoita, joten viikonlopusta tulee varmasti huikaiseva elämys.

Vuosittain järjestettävä seuraleiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille (2007 ja aikaisemmin syntyneet) seuran urheilijoille. Myös 2008 syntyneillä on mahdollisuus lähteä leirille, mikäli oma tai nimetty huoltaja lähtee mukaan. Otamme mukaan myös rajoitetun määrän lasten vanhempia ja sisaruksia, joten voitte lähteä mukaan koko perheen voimalla.

Leirin hinta on urheilijoiden osalta 125 euroa ja muiden osalta 155 euroa. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan koko viikonlopulle, täysihoidon Liikuntakeskus Pajulahdessa (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä edestakaiset linja-autokuljetukset Klaukkalaan / kirkonkylälle.

Linja-autokuljetus lähtee Klaukkalasta kirkonkylän kautta Pajulahteen perjantaina 27.1.17 noin klo 15 ja paluumatkalle lähdetään Pajulahdesta sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30.

Leiriohjelmaan kuuluu harjoituksia ja muuta liikuntaa ja tietysti yhdessäoloa. Tarkempi leiriohjelma ja vahvistettu kuljetuksen aikataulu lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään viikko ennen leiriä.

Ilmoittaudu seuraleirille 10.1.2017 mennessä tästä linkistä: (ilmoita jokainen henkilö erikseen)

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on vain 50.

Lisätietoja sinulle antaa

Ari Ketomäki, ari.ketomaki@hslgroup.fi

Mikko Pöllänen, mikko.pollanen@hotmail.fi