Seuracup 2. osakilpailu


Tervetuloa  Seuracup 2. osakilpailuun tiistaina 7.8.2018.

Kisapaikka: Nurmijärvi, Klaukkala: Klaukkalan Urheilupuisto, Kuntotie 3, 01800 Klaukkala

Kilpailu on tarkoitettu vain UUDY:n seuroille. Urheilija voi osallistua omaan sarjaansa tai ylemmän ikäsarjan kisaan. Kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan samassa kisassa (myös viesti). Urheilijalla on osallistumisoikeus yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja yhteen viestiin. Urheilijalla tulee olla voimassa oleva yleisurheilulisenssi.

1000 m kilpakävelyssä osallistuja voi olla tyttö tai poika. Kävelyyn osallistuja voi osallistua yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja viestiin kävelyn lisäksi.

Kilpailuissa noudatetaan yleisurheilun/lasten yleisurheilun sääntöjä.

Heitoissa, pituudessa ja kolmiloikassa jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta.

Kaikki ilmoittautumiset keskitetysti seuroittain 2.8.2018 mennessä.

Pitkät viestit ovat sekaviestejä, joissa 1. ja 3. osuuden juoksee poika ja 2. ja 4. osuuden tyttö

Viestijoukkueiden määrä ja alustavat juoksijat ilmoitettava 2.8. mennessä sähköpostilla: lauri.laine74@gmail.com. Kaikkien viestien juoksujärjestykset vahvistettava kentällä klo 18.00 mennessä.

Muissa lajeissa varmistaminen 15 minuuttia ennen lajin alkamisaikaa suorituspaikalla.

Kentällä kisakioski, jossa myynnissä kahvia, sämpylää, makkaraa yms.

Lopullinen aikataulu: Seuracup2 lopullinen aikataulu 2018-7-8.docx

Tulospalvelu: http://live.tuloslista.com/3144

Tuloksia syötetään heti lajin valmistuttua. Varmista mm. omat eräjakosi sieltä.

Ohjeita urheilijoille ja huoltajille

Kenttä ja turvallisuus
Klaukkalan urheilupuistossa on tehty paljon muutoksia viime vuosina. Kenttä on ennallaan, mutta vanha huoltorakennus on purettu ja pukuhuoneet ja sosiaalitilat löytyvät uudesta Monikko-rakennuksesta.
Klaukkalan kentän katsomo on remontissa kilpailun aikana. Katsomon ylimmät rivit ovat pois käytöstä. Remonttialue on aidattu. Aidatulle alueelle ei missään tapauksessa saa mennä. Pahoittelemme remontin mahdollisesti aiheuttamaa haittaa ja pyydämme ymmärrystä ja yhteistyökykyä, jotta kilpailut voidaan viedä hyvässä hengessä läpi.
Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä lähimpään lajipäällikköön tai kilpailutoimistoon tai kilpailupäällikköön (0505937233). Ensiapulaukku löytyy kuuluttamosta.
Heittopaikkojen verryttelyheittoja saa suorittaa vasta, kun suorituspaikan lajipäällikkö on paikalla.
Keihäässä on luvassa pitkiä kaaria ja liikkuminen nurmella keihäskisan aikaan on ehdottomasti kielletty.

Ilmoittautuminen ja muutokset
Ilmoittautumiset Kilpailukalenterin kautta keskistetysti seuroittain. Kävelyihin ja viesteihin ilmoittautumiset sähköpostitse lauri.laine74@gmail.com. Mahdolliset muutokset myös sähköpostitse Lauri Laineelle.

Osallistumisoikeus
Kilpailuihin saavat osallistua vain Uudyn jäsenseurat. Seura voi asettaa enintään kaksi urheilijaa kuhunkin sarjaan ja lajiin. Kaikilla osallistuvilla urheilijoilla tulee olla voimassa oleva lisenssi niiden seurojen nimissä, joita kilpailuissa edustavat. Muiden piirien seurat tai urheilijat eivät siis voi olla mukana edes kilpailun ulkopuolella.
Kukin urheilija saa osallistua vain yhteen lajiin. Lisäksi voi osallistua viestiin ja kävelyyn.
Urheilija voi edustaa seuraa vain yhdessä ikäluokassa. Eli jos urheilijalla on henkilökohtainen laji, hän eri voi osallistua toisen sarjan viestijoukkueeseen tai kävelyyn toisessa sarjassa.
Kävelyssä voi olla edustajana tyttö tai poika. Mikäli seura ilmoittaa kaksi kävelijää sarjaan, he voivat olla keskenään samaa tai eri sukupuolta.

Kilpailutoimisto
Kilpailutoimisto sijaitsee kuuluttamossa.
Kilpailutoimisto avautuu klo 15.30 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot
Kilpailunumeroita käytetään kaikissa lajeissa. Kilpailunumerot jaetaan seuroittain kirjekuoressa kilpailutoimistossa. Seuran vastuulla on jakaa numerot joukkueille ja huolehtia, että kaikilla urheilijoilla on numero, kun kilpailu alkaa.
Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos!

Osanoton varmistus
Osanoton varmistus tehdään suorituspaikalla noin 15 minuuttia ennen lajin alkua lajisihteerille.
Viestijoukkueiden kokoonpanot ja juoksujärjestys on vahvistettava viimeistään klo 18.00.

Pukuhuoneet ja wc
Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa uudessa Monikko-rakennuksessa. WC-tiloja on pukuhuoneissa, Monikon kentän puoleisessa päädyssä ja niitä on lisää Monikon pääovesta mentäessä.

Suorituspaikat
Kilpailut järjestetään Klaukkalan urheilukentällä.
Moukarinheitto on Klaukkalan koulun kentällä aivan Klaukkalan urheilukentän vieressä.
Keihäs heitetään ja kuula työnnetään jalkapallohallin puoleisessa päädyssä. Vastakkaisessa päädyssä ovat korkeus ja seiväs. Pituus ja kolmiloikka ovat katsomon edessä ja pyritään hyppäämään myötätuuleen.

Kilpailutapa
Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna. Seuran paras urheilija kussakin sarjassa/lajissa kerryttää pisteitä seuracupiin.
Heitoissa ja pituussuuntaisissa hypyissä on kaikilla osallistujilla 4 suoritusta.

Valmentajat, huoltajat ja ohjaajat
Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat on varattu kilpailijoille. Muiden henkilöiden tulee pääsääntöisesti olla kentän katsomossa, jotta urheilijat voivat keskittyä suoritukseensa ja kilpailut voidaan suorittaa ilman häiriöitä.
Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa. Kannustaminen on sallittua, mutta juoksijoita ei saa kirittää eli heidän rinnallaan ei saa juosta.
Toimitsijoiden antamia ohjeita sijoittumisesta kentällä on noudatettava.

Palkintojen jako
Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle seuralle viimeisen lajin jälkeen, kun pisteet on saatu laskettua. Pyydämme seuroja jäämään paikalle palkintojen jaon ajaksi.

Sovellettavat säännöt
Kilpailussa noudatetaan 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä sekä tapahtumassa Seuracupin piirikisaohjeistusta.

Tiedustelut: Kilpailun johtaja Jukka Leskelä, p. 0505937233, jukka.leskela@energia.fi