Ohjeita urheilijoille

Aluemestaruuskilpailut M/N (Helsy ja Uudy) 15.-16.7.2014

Ohjeita urheilijoille ja valmentajille

Kilpailupaikan osoite:

Kuntotie 3, 01800 Klaukkala 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 12.07.2014 mennessä http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=11476

Muistathan ilmoittaa myös saavuttamasi tulokset*, PB & SB, koska ne vaikuttavat eräjakoihin.

Osanottomaksu 7€/osanottaja/laji maksettava ilmoittautumispäivään mennessä tilille
FI70 5300 0350 0188 55. Varaudu esittämään kilpailutoimistossa maksustasi tosite.

Jälki-ilmoittautuminen sähköpostilla lauri.laine74@gmail.com  14.07.2014 mennessä.  Maksu 12 €/laji. Kuitti esitettävä kilpailutoimistossa. Kilpailupaikalla ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan.

Tiedustelut: Lauri Laine 050-3862217 tai lauri.laine74 (at) gmail.com

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on enintään 6 lajiin.  Kilpailut ovat vain Uudyn ja Helysyn seurojen urheilijoille, joten näiden piirien ulkopuolisia ei oteta mukaan kisaan.

Varmista, että kilpailijalla on voimassa oleva Yu-passi maksettu ennen kilpailua.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee maalin kohdalla kuuluttamon alla.

Kilpailutoimisto avautuu ti 15.07.2014 klo 15.30 ja ke 16.07.2014 klo 16.00 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Jokaisen urheilijan tulee käyttää kilpailunumeroa. Kilpailunumerot ovat noudettavissa kilpailutoimistosta. Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos!

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus on tehtävä juoksulajeissa kuuluttamon alla listaan, joka on seinällä kuuluttamon alla. Varmistukset juoksulajeissa viimeistään 1 h ennen lajin alkua. Kenttälajeissa varmistukset suorituspaikalla.

Kilpailijan tulee olla suorituspaikalla hyvissä ajoin ennen lajin tai oman erän aikataulun mukaista alkamisaikaa. On suositeltavaa, että urheilijat tullessaan suorituspaikalle ilmoittavat/vahvistavat osallistumisensa heti lähdön järjestäjälle/kenttälajien sihteerille.
Kilpailun sujuvuuden kannalta on myös hyvä saada kilpailutoimistoon ilmoitus, jos urheilija ei osallistu ilmoitettuun lajiin.

Pukuhuoneet ja wc

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa huoltorakennuksessa Pukuhuoneiden lisäksi wc löytyy huoltorakennuksen kuuluttamon puoleisesta päädystä

Välineiden mittaus

Omien kilpailuvälineiden (keihäät, moukarit, kiekot ja kuulat) mittaus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen lajin alkua (viimeistään 30 minuuttia ennen) Välineiden mittauspaikassa, joka sijaisee 100 metrin lähtöpaikan puoleisessa päädyssä.
Mikäli toimitsijamme ei ole paikalla tavoitat hänet numerosta 040-5764103 (Antero Hekanaho). Mittauksen jälkeen kilpailija kuljettaa kilpailuvälineensä suorituspaikalle, missä se on sääntöjen mukaisesti myös muiden kilpailijoiden käytettävissä.

Suorituspaikat

Juoksulajit lähtevät kentän normaaleista lähtöpaikoista.

Pituushypyn ja kolmiloikan suorituspaikat sijaitsevat etusuoralla

Juoksulajit

Juoksulajit juostaan suoraan loppukilpailuina paitsi 100 m. Eräjaot on pyritty laatimaan kilpailukauden aiempien tulosten perusteella, jos tulostiedot on ilmoitettu kilpailukalenterin kautta tulleessa ilmoittautumisessa.

Jatkoonpääsy eristä

100m
Jos on 2 erää, niin jatkoon 3 parasta ja 2 aikojen perusteella.
Jos on 3 erää, niin jatkoon 2 parasta ja 2 aikojen perusteella.
Jos on neljä erää, niin jatkoon erävoittajat ja 4 aikojen perusteella.
Jos on viisi erää, niin jatkoon erävoittajat ja 3 aikojen perusteella.

Kenttälajien suoritukset

Kaikissa sarjoissa kilpaillaan kenttälajeissa (heitot, pituus ja kolmiloikka) normaalit kuusi kierrosta, joista kolmelle viimeiselle kierrokselle (finaali) pääsee kahdeksan parasta. Finaalin suoritusjärjestys on aikataulusyistä sama kuin alkukierroksilla.

Lajiohjelman päällekkäisyydet

Juoksulajit voivat olla aikataulussa jonkun kenttälajin kanssa samanaikaisesti. Kilpailijan tulee olla aina juoksulajin lähtöpaikalla hyvissä ajoin ennen eränsä lähtöä. Meneillään olevan kenttälajin suorituksista voi sopia lajijohtajan kanssa yhden kierroksen osalta kerrallaan tai korkeudessa ja seipäässä yhden yrityksen osalta kerrallaan.

Valmentajat katsomossa

Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat ovat kilpailijoille. Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan muutaman lajin ryhmissä heti kun tulokset ovat valmiit ja tarkistettu. Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan IAAF:n yleisurheilun kansainvälisiä kilpailusääntöjä, joiden lisäksi otetaan huomioon SUL:n piirin mestaruuskilpailuja koskevat erityismääräykset.