30. Hippo kisat Klaukkalan urheilukentällä

tiistaina 23.5.2017 alkaen klo 17:30

PYSÄKÖINTITIEDOTE

Varsinaisista pysäköintipaikoista on käytössä

1) monitoimitalo Monikon työmaan takana oleva P-alue. Sinne ajetaan Kisatien kautta. Kulku urheilukentälle tapahtuu pallokenttien ja varastorakennusten sivuitse. Aidan kulkuaukko on merkitty SISÄÄN-lapuilla. P-alueen takana on hiekkatiellä tilaa joillekin autoille. Varo kuoppia.

2) ala-asteen P-alue on käytettävissä.

Urheilukentän tuleva P-alue on työmaan vuoksi vielä pois käytöstä.

Klaukkalan ala-asteen hiekkakentälle tenniskenttien vieressä voi kisan ajaksi pysäköidä. Sinne ajetaan ala-asteen P-alueen kautta. Siellä ei ole merkittyä paikkoja. Pyydämme pysäköimään järkevästi niin, ettei estetä muiden poisajoa. Kulku kentälle tapahtuu Kuntotien kautta, suoraan ei tietomme mukaan pääse (tietyömaa). Jos pääsee, laitamme opasteen.

Kuntotien varteen voi pysäköidä Kisakujan ja Kisatien välillä kentältä katsoen vasemmalle puolelle, pysäköidä ei voi Kisakujan ja ala-asteen P-alueen välillä (näin menetellen liikenne ei puuroudu). Kisatien varteen voi pysäköidä kahta puolta Lepsämäntien ja Kuntotien välillä. Kisakujan varteen voi pysäköidä Lepsämäntien ja Kuntotien välille Lepsämäntiestä katsoen oikealle puolelle puiden väliin. Huputamme (luvallisesti) ylimääräiset kieltomerkit. Kuntotien ja Kisakujan varrella on työmaa-aitoja, joiden viereen ei saa pysäköidä, koska silloin muu liikenne estyy. Pysäköi riittävästi tien reunaan, että muu liikenne mahtuu ohittamaan.

Vanhan S-marketin P-alue on yleisessä käytössä (tiedossamme ei ole paikan varausta muuhun käyttöön). Myös Jäähallin P-alueelle voi pysäköidä. Siellä on paljon tilaa.

Järjestämme parhaan kykymme viitoituksen P-alueille (ei S-market, ei Jäähalli). Liikenteen ohjaajia ei ole kuin kentän sisäänkäynnin luona Kuntotiellä. Varaa aikaa pysäköintiin. Älä turhaan pyri autolla kentän portille – se lisää vain ruuhkaa ja verenpainetta. Ole varovainen ja huomioi pienet ja isommatkin jalan kulkevat. Muista, että nopeusrajoitus on 30 km/t.

Muista myös, että Klaukkalantie on ruuhkainen Lahnuksentien ”liikenneympyrän” vuoksi.