Ajankohtaista

Pm-junnuviesteistä hienoa menestystä

Janakkalassa 3.-4.8. järjestetyissä pm-junnuviesteissä kilpaili 20 Nurmijärven Yleisurheilun joukkuetta. Menestys oli mainiota, sillä mitalisijoja kahden illan aikana kertyi peräti 11. Näistä kultaisia oli viisi.

4x60 metrin aitajuoksussa Nurmijärvelle matkasi kaksi mestaruutta. Vakuuttaviin voittoihin juoksivat P11- (Otso Kivistö, Olli Auranen, Riku Korhonen, Paavo Jokitalo) ja T11-sarjan (Onerva Pennonen, Alexandria Suomi, Pihla Peltoniemi, Martta Mösö) joukkueet.

4x50 metrillä juhlivat samat 11-vuotiaiden joukkueet ja lisäksi T13-sarjan joukkue (Oona Korhonen, Heta Mösö, Jenna Pyykkö, Minja Toivanen) nousi korkeimmalle korokkeelle 4x100 metrin viestissä.

P9-sarjan 4x400 metrin viestijoukkue Aarni Heikkinen, Vili-Petteri Lammi, Väinö Lyytinen ja Jyri Korhonen halliitsi kilpailua lähes koko matkan ja maalissa oli hyvä huudahtaa oman ja kaikkien muiden hienojen suoritusten kunniaksi: "Me tehtiin se!"