Ajankohtaista

KUYn nuorisokansallisissa aluemestaruus kilpailuissa menestystä ja uusia ennätyksiä!

Nurmijärven yleiurheilulla oli hieno edustus aluemestaruus kisoissa lauantaina 12.8 ja sunnuntaina 13.8 Tuusulla käydyssä kilpailussa.

Lauantaina ilma oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja lämpöä riitti. Yhdesksän vuotiaiden sarjassa Joona Paananen juoksi hopealle 6,90, joka on hänen uusi ennätyksensä, Jere Paananen juoksi hienosti kuudenneksi ajalla 7,59, kisan voitti Nastolan Nasevan Elias Kemppainen ajalla 6,89. Korkeudessa mestaruuden nappasi Joona tuloksella 118cm. Tyttöjen puolella korkeudessa Viiviliina Nurminen hyppäsi uuden ennätyksen 106cm ja sijoittui kolmanneksi, kisan voitti Hyvinkään seudun urheilijoiden Ruth Toivola tuloksella 121cm. Tyttöjen 40m juoksussa seuraamme edusti Viiviliina Nurminen ja Vera Ahfors, tytöt suoriutuivat hienosti. Viivillina juoksi neljänneksi ajlla 7,09 ja Vera kymmeenneksi ajlla 7,49.
Yksitoistavuotiaiden sarjassa Charlotte Kajander hyppäsi korkeutta hopealle tuloksella 130cm, kisan voitti Helsingfors IFKn Adriana Kalymialaris tuloksella 138cm. Kuuden kympin juoksussa Lotte sijoittui toiseksi ajalla 8,97, Sara Ahlfors juoksi kahdeksanneksi ajalla 9,57 ja kisan voitti Espoon Tapioden Elmiina Siikala ajalla 8,64. Keihään heitossa Sara Parviainen heitti 14,86m ja se riitti 7 sijaan. Tuhannen metrin juoksussa nähtiin kaksi NYUn urheilijaa palkintopallilla. Sara Parviainen nappasi hopeaa ajalla 3,40,69  ja Sara Ahlfors pronssia ajalla 3,41,97. Yksitoistavuotiaiden poikien keihäässä Tuomas Teimonen sijoittui neljänneksi tuloksella 24,83m ja 60m juoksussa viidenneksi ajalla 9,57.