Ajankohtaista

Pm-maastojuoksut juostiin kylmässä säässä

Pm-maastojuoksukisat juostiin lauantaina 29.4. hyytävässä säässä ja kovassa tuulessa Mäntsälässä, Hirvihaaran Kuntomajan maastossa.

Kilpailussa oli mukana seurastamme 23 urheilijaa ikäryhmistä 9-14 v. Hurjaa kamppailua käytiin säätä ja kovia juoksijoita vastaan. Tänä vuonna taso olikin erityisen kova. Kylmästä säästä ja kovasta tasosta huolimatta seuramme niitti jälleen hienosti mitaleja sekä pistesijoja.  Henkilökohtaisissa juoksuissa voittoihin ylsivät P10-sarjan Anton Kemppi sekä T12-sarjan Silva Kemppi. Onnea molemmille pm-kultamitaleista! Pistesijoille viiden parhaan joukkoon ylsivät edellä mainittujen lisäksi: T11 Charlotte Kajander (4.sija) ja P11 Kasperi Kemppainen (4.sija). Kaikki seuramme juoksijat antoivat parastaan ja taistelivat hienosti loppuun asti mäkisessä maastossa.

Joukkuekilpailussa, jossa jokaisen seuran kolmen nopeimman juoksijan sijoitus pisteytetään, seuramme sai jopa kolme mitalia. Viimevuotisen kultamitalin uusivat T11-sarjan tytöt: Charlotte Kajander, Sara Parviainen ja Sara Ahlfors. T9-sarjassa hopeaa juoksivat: Viiviliina Nurminen, Vera Ahlfors sekä Kaisla Jaakola-Siimes. T10-sarjan juoksijat saivat hienosti pronssia juoksijoilla: Pihla Jaakola-Siimes, Sarla Kakkola ja Minni Tuppura. Onnea kaikille hienosta joukkuekilpailusta!