Ajankohtaista

Moukarin SM-talvikilpailut

Moukarinheiton SM-talvikilpailut kisailtiin Kaustisilla 18.2.2017. Nurmijärven Yleisurheilusta paikanpäälle oli lähtenyt 6 heittäjää. Naisten sarjassa hopealle heitti Heli Rinnekari tuloksella 59.27m.

M17 sarjassa nähtiin kolmen heittäjää. Nuorista miehistä kisassa pisimmälle heitti Oskari Kaarela 53,44m, jolla irtosi sija 4. Samassa sarjassa heittivät vuotta nuoremmat Santtu Kotamäki 51,77m ja Kimi Rinnekari 49,54m, joilla heltisi sijat 5 ja 6.

Samaan aikaan järjestettiin kansallinen kilpailu 15-ikäisille ja nuoremmille. Vihdin Viestistä Nurmijärven Yleisurheiluun siirtyneet Elisa ja Mikko Huhta osallistuivat kisaan. P13 sarjassa Mikko sijoittui hienosti 2. tuloksella 38,48m ja Elisa oli T15 sarjassa 6. tuloksella 24,87m.