Ajankohtaista

NYU:n kauden 2015 päättäjäiset

NYU:n seuraväki vietti noin 150 hengen voimin kesäkauden 2015 päättäjäisiä Perttulan Rientolassa.

Seuran puheenjohtajan Jukka Leskelä avasi tilaisuuden pitämällä lyhyen katsauksen kauteen 2015. Tämän jälkeen keskityttiin jakamaan erilaisia palkintoja kesäkauden ajalta. Palkintoja jaettiin kaikkiaan ennätykselliselle 110 urheilijalle. Tämä kertoo omalta osaltaan toiminnan mukavasta kasvusta.

Seuran parhaana urheilija palkittiin Heli Rinnekari, joka menestyi aikuisten Kalevan kisoissa parhaiten sijoittuen moukarinheitossa kuudenneksi. Tämän lisäksi Heli oli oman ikäluokkansa eli N22 sarjan SM-kisoissa 3.

Seuran parhaan urheilijan tittelistä taisteli tasapäisesti myös Oskari Lehtonen, joka saavutti 2 SM-kultaa M19 sarjassa ja oli nuorten 19-vuotiaiden EM-kisoissa hienosti 10. Oskari voitti myös alle 20 vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuden 200 metrillä. Kalevan Kisoissa Oskari ei vielä päässyt finaaliin ja tämä ratkaisi tällä kertaa seuran parhaan urheilijan tittelin. Myös N19 sarjan Tiina Rinnekarilla oli hyvä kausi. Tiina oli kesällä N19 sarjan SM-kisojen 2. ja nuorten alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa Oskarin tapaan 10.

Parhaana poikaurheilijana (9-15-vuotiaat) palkittiin Matias Meriläinen, joka oli SM-maastoissa P15 sarjassa 3. Parhaana tyttöurheilijana palkittiin hyvin kehittynyt Erin Karjalahti.

9-15-vuotiaiden Rankingin voitti kauden aikana kovasti kehittynyt Santtu Kotamäki. Santtu saavutti SM-kisoissa P14 sarjan moukarissa 7. sijan ja joukkuekisassa hopeaa yhdessä Rankingin kakkosen Kimi Rinnekarin kanssa. Rankingin kolmas oli vasta 9-vuotias Luukas Lahti.

Vuoden valmentajana palkittiin Hannu Rinnekari, joka valmensi tällä kaudella naisten moukarinheiton Suomen mestaruuten Riihimäen Kiskon Inga Linnan. Tämän lisäski Hannu on viime kaudella valmentanut seuran omaa nuorten poikien heittoporukkaa.

Lassi Korhonen palkittiin seuran viirillä vuosien ansiokkaasta seuratyöstä. Paavo Teräväinen palkittiin kunniakierrossaavutuksista ja vuoden yhteistyökumppanina palkittiin Nurmijärven Sähkö. Vuoden toimitsijana palkittiin Marjo Kajander.

Tämän lisäksi tilaisuudessa palkittiin Rankingin 20 parasta, seuramestaruus-cupin kunkin sarjan 3 parasta sekä aktiivisesti viikkokisoihin osallistuneet (75 nuorta).

Tilaisuudessa oli perinteiseen tapaan tarjolla kahvia, mehua ja pullaa sekä kauden huipentumana jo perinteikäs Tietovisa