Ajankohtaista

Menestystä SM-maantiejuoksusta sekä piirin ja aluemestaruustiejuoksuista

SM-tiejuoksut

Matias Meriläinen juoksi SM-tiejuoksukisoissa M17 sarjassa upeasti sijalle 8. Kisa juostiin la 18.4.15 Siuntiossa. Matias kisasi kaksi vuotta vanhempien sarjassa ja hänen aikansa oli 10 km matkalla 35.23. Kisassa oli mukana 48 juoksijaa, joten Matiaksen sijoitus oli erinomainen.  Matias kävi kisassa tiukan taistelun saman ikäisen Niklas Heikkilän kanssa, poikien välinen ero oli lopulta vain 6 sekuntia. Muutaman viikon päästä kisaillaan Imatralla SM-maastoista ja siellä pojat todennäköisesti kohtaavat taas lähtöviivalla.

Alue- ja piirinmestaruustiejuoksut

Pari viikkoa aikaisemmin (7.4.15) kisattiin Siuntiossa piirin ja alueen tiejuoksumestaruuksista. Seuraamme kisoissa olivat edustamassa Matias Meriläinen M17/6km, Jami Saari P11/1km, Janette Lohilahti T13/2km,  Jemina Saari T13/2km, Inkaliina Nurminen T11/1km, Viiviliina Nurminen T7/0,6km.

Matias juoksi ylivoimaiseen mestaruuteen kaksi vuotta vanhempien (M17) sarjan 6 kilometrillä, hänen aikansa oli 20.39.  Viiviliina Nurminen juoksi kolmanneksi  T7 sarjassa. Muutkin seuramme juoksijat taistelivat hienosti pistesijoista jääden mitalisijoituksista vain muutamia sekunteja.

Onnittelut Matiakselle aluemestaruudesta ja hienosta SM-kisasta!