Uusimmat ajankohtaiset

Pm-junnuhallit 10.2 

Helsingissä liikuntamyllyssä järjestetään pm kisat 10.2 klo. 15.30 alkaen. Kilpailu alkaa sekaviesti juoksulla, NYU lähettää kisoihin kolme (3) vahvaa joukkuetta taistelemaan viestimestaruudesta. Viestijoukkueissa juoksevien tulee olla paikalla klo. 14.30. Jokaisella joukkueella on oma värikoodi, joka merkataan kasvomaaleilla ja huiveilla sekä jokaisella joukkuella on oma yhteinen alkuverkka oman huoltajan kanssa, jossa harjoitellaan myös viestivaihtoja. Jos kotoa löytyy oman värinen huivi, niin otathan sen mukaan! Sairastapauksissa tulee välittömästi olla yhteydessä Elina Paanaseen 040-5636864, että ehdimme varajuoksijan hälyttää paikalle.

​Henkilökohtaisiin lajeihin voi kaikki seuramme urheilujat ilmoittautua itse kilpailukalenterin kautta 6.2 mennessä ja seura maksaa oallistumisen. Jos tarvitset apua niin sitä saat varmasti pyytämällä. Osallistumisoikeus on viestin lisäksi kahteen lajiin. http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21248

Paikalla olisi hyvä olla noin tunti ennen oman lajin alkua, että ehtii verytellä. Seuramme ohjaajat ja valmentajat auttavat tarvittaessa. KENTTÄLAJEISSA KAIKILLA on 3 SUORITUSTA. 
Pikamatkoille ei tarvitse tehdä varmistuksia.Eräjaot tehdään ilmoittautumisessa ilmoitettujen tilastoaikojen perusteella 13 ja 15 sarjoissa. Pitkille matkoille varmistuspisteessä numerot. Paikanpäällä ei enää lajinvaihtoja eikä ilmoittautumisia.
Numeroiden palautus:viestinumerot palautetaan seuroittain (8 numeron nipuissa) tulospalveluun, eli paluttakaa numerot omalle viestijoukkue huoltajalle. Samaan paikkaan palautetaan myös pitkien matkojen numerot. Palauttamatta jääneistä numeroista laskutetaan seuroja 20;-/numero. Eli MUISTETAAN palauttaa numerot!

Kaikki mukaan kisaamaan! Nähdään

vaaleansininen

sininen

valkoinen

varalla

Jenna Pyykkö

Milla Louhivuori

Emma Liikkanen

Kaisla Jaakola-Siimes

Jere Paananen

Vesa Lyytinen

Jere Mourujärvi

Eino Lahti

Sarla Kakkola

Nea Pyykkö

Minni Tuppura

Pihla J-S.

Jonne Mourujärvi

Joona Paananen

Leevi Leppänen

Aarne Ryynänen

Thea Kolu

Vaula Pispala

Selma Mäenpää

Sara Parviainen

Timo Kukk

Luukas Lahti

Luukas Parkkila

Valtteri Vasama

Venla Lehtonen

Kajsa Henriksen

Emmi Kotamäki

 

Roni Heikkonen

Leevi Leskelä

Aleksi Hämäläinen

Mikko Huhta

Huoltaja: Elina

Huoltaja: Mikko

Huoltaja: Ari L.

 

Valmennustoiminta
Nuorisotoiminta
Kilpailutoiminta
Muut uutiset