Uusimmat ajankohtaiset

NYU isännöi 9–13-vuotiaiden pm-otteluja

Kauden päätteeksi kuusi mitalia kotikisoista 

Teksti:Matti Hannula

Uudenmaan Yleisurheilun 9–13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien moniottelumestaruuksista kisattiin Klaukkalassa 16. syyskuuta. Järjestävä seura Nurmijärven Yleisurheilu keräsi yhteispisteissä kuusi mitalisijaa.

NYU:n urheilijoista ainoan ykköstilan kokonaispisteissä otti T11-sarjan Charlotte Kajander. 9–11-vuotiaat kisasivat neljä lajia, 12–13-vuotiaat viisi. Charlotte pohjusti mestaruutensa voittamalla sekä 60 metrin aitajuoksun että korkeushypyn. NYU:n Sara Ahlfors oli kokonaispisteissä kolmas. Hän oli kolmas sekä 800 metrillä että keihäänheitossa. NYU:n Sara Parviainen oli kahden ratakierroksen matkalla neljäs hävittyään kaimalleen vain yhden sadasosasekunnin.

NYU:n Joona Paananen oli P9-sarjan yhteispisteissä hienosti hopealla Hyvinkään Seudun Urheilijoiden Anton Sokoloffin vanavedessä. Joona voitti sekä 40 metrin juoksun että korkeushypyn, jälkimmäisen omalla ennätyksellään 124. NYU:n Riku Korhonen sijoittui keihäänheitossa kolmanneksi.

Saman ikäluokan tyttöjen sarjassa NYU:n Oona Korhonen oli yhteispisteissä pronssilla. Oona sijoittui toiseksi sekä korkeudessa että keihäässä.  NYU:n Viiviliina Nurminen oli 40 metrillä kolmanneksi nopein.

Vuotta vanhemmissa tytöissä NYU:n Sarla Kakkola kipitti 60 metrin aitajuoksun ykköseksi ja oli 4-ottelun lopputuloksissa kolmas.

P11-sarjassa NYU:n Oskari Huppunen sijoittui 800 metrillä toiseksi ja 60 metrin aidoissa kolmanneksi. Yhteispisteissä Oskari jäi niukasti pois palkintopallilta oltuaan neljäs.

Vuotta vanhemmissa pojissa NYU:n Jami Saari oli kolmas sekä kiekon- että keihäänheitossa.

Greta Laukala oli NYU:n urheilijoista ainoana kolmessa lajissa kolmen parhaan joukossa. Greta oli T12-sarjan 5-ottelussa sekä 60 metrin aidoissa että 800 metrillä toinen ja korkeudessa kolmas. Kahdella ratakierroksella Greta juoksi ajan 2.48,62 ja hävisi voittajalle, Janakkalan Janan Helmi Lipsaselle vain puolisen sekuntia. 

Valmennustoiminta
Nuorisotoiminta
Kilpailutoiminta
Muut uutiset